:trust:DFI Blood Iron sa svojim sjajnim biosem i digitalnom naponskom sekcijom je mnogo bolja ploca od doticnog GA modela koji si pomenuo...A razlika je vrlo mala u ceni
Mala ispravka, dve verzije BI su T2 i T2R, T2RS je oznaka za LanParty DK.ploca je odlicna, samo su ti P35 chipsetovi bacanje para..
DFI Blood Iron je dobar izbor jer ces sa njim moci izvuci svaki dasak snage iz mem.modula
Inace, svaki cipset ce ti omoguciti da izvuces max.iz procesora jer E5200 ima velik mnozioc..
Ako hoces sveukupne performanse, Blood Iron ti je izbor.
Imas dva BI, jedan je sa sufiksom T2S, drugi je T2RS. Razlika je u Raid kontroleru, tj.southbridge-u
Prvi ima ICH9, drugi ICH9R. Razlika je i u ceni oko 10e, mada kad sam ja trazio T2RS, mnogi su je imali u cenovniku pa ceni T2S a kad sam se malo dublje upustio u razgovor sa prodavcem, dolazili smo do zakljucka da je u pitanju T2S a meni je trebao raid, tj.T2RS.. Tako sam dosao do zakljucka da ustvari niko nema T2RS, tj.neki su imali bas taj model ali po ceni od 100+ evra
izvinjavam se, jesam pogresio ali i ti si
BloodIron_P35-T2RL
i
BloodIron_P35-T2L
medjutim, razlika je kako sam i rekao, u Raid kontroleru, tj.southbridge-u
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari