Šta je novo?

Koja ploca za AM2/AM2+/AM3?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
845
Pozdrav svima. Promenio bih procu, pa me zanima koje je najbolja ploca u rangu nekih 70-80e a da ima podrsku za raid, lan, ddr2. Hvala.

Ne, to je AM2+ ploča

Ja bih ti preporučio ipak neki Asusov pandan. Ovaj Gigabyte je mušičav

Ume da se zaglupi ako malo preteraš sa OC pa onda ništa ne pomaže sem CLR_Bios (šrafciger varijanta, baterija ne pomaže), ume takođe da pravi isti problem kad promeniš mesta mem modulima (opet pomaže samo spajanje žica šrafcigerom), kod umerenog povećanja NB napona ume da cikne ko licna (meni je riknula na def u biosu, tj samo je zabola- ova zamenjena se isto ponaša- na 1.26v na NB zabode i pomaže samo CLR_bios), tragično postavljen osmopinski konektor za napajanje procesora, ista priča i za usb konektore za front panel (genijalci ih tutnuli po sred ploče). Svaki put kad zezneš neko podešavanje (OC) u biosu ploča ne ume sama de se resetuje na def već :lupko: aj polako pod sto sa šrafcigerom. Naponska totalno neadehvatno hlađena. Sve u svemu ja je ne bih ni :test: dirao

Meni to zvuci kao nesto sto se ispravlja jednom revizijom biosa. U svakom slucaju, nisam cuo za takve probleme, mozda je bilo do tvog primerka.
Ali nije ni vazno, ima jos milion dobrih mb za ddr2, vidi neku skuplju

Isto je i sa poslednjim biosom. Imaš na ovom forumu ljude koji se žale na iste zaye8ancije sa ovom pločom. A da me dva primerka identično ye8avaju... A ima i onih koji se adolescentno ponašaju pa pravdaju svoju kupovinu po svaku cenu (prećutkuju nedostatke hardvera). Yebem ti ploču iz 2008.-9.-10. koja ne može sama da se izresetuje

Poslednja izmena:
biostar 1 link

asus 2 link2

za trecu cu da ti stavim cim nadjem

Vrh Dno