Šta je novo?

Koja ploca sa Socket 478

• Začetnik teme Začetnik teme Sicky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sicky

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
319
Potrebna mi je nova ploca sa vacim mogucnostima od ove moje kao recimo (USB2.0, dual chanel za memoriju eventualno za ddr2 ako je moguce) da ima AGP slot. Ustvari pogledajte pod moja masina znaci ostaje sve sem poloce i kad uzmem plocu dodajem 1Gb rama za pocetak.

Svi predlozi i objasnjenja su dobrodosli.

Hvala unapred. Pozdrav

Poslednja izmena:
Moći ćeš koji god cooler da je u pitanju, znači isto kao što ti je montiran na toj sadašnjoj ploči.

Ovo pitanje sad ne spada u ovu temu ali reko da ne otvaram novu, a i da sve ide u kontinuitetu. Kupio sam plocu Asrock i865G. E sad treba onaj najvazniji deo da odradim da zamenim ploce. Nista mi ne predstavlja problem, sem da bezbolno skinem hladnjak sa procesora. Znam da treba da zagrejem procesor pre tog postupka, ali me interesuje da li kad otpustim ove bele polugice da li ce hladnjak onda moci da se skine ili ima jos nesto cime je pricvrscen.

Prilozi

• procesor.webp
    procesor.webp
    203.2 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Oslobodi poluge lepo, prikacene su za podnozje oko socket-a, probaj malo da zarotiras cooler pre nego ga odlepis sa procesora da ne bi iscupao sve zajedno 😉

Preziveo sam. Sve sam uspesno odradio i sve za sada radi super. Ljudi moji sta sam ja prljavstine izvadio iz hladnjaka CPU-a iako sam ga redovno cistio koliko se moze bez njegovog skidanja, koliko moze da se dohvati. Sad kad sam ga skroz razmontirao tek onda sam video sta je prljavstina. Otkako sam ga potpuno ocistio i promenio pastu temp procesora je pala za 7-8 stepeni.

Hvala vam svima puno na pomoci. Ne bih to uspeo bez vas tacnije ne bih se ni upustao u to sve da nisam imao ovako detaljna uputstva.

Jos jednom hvala svim puno.

Evo mene opet ovde. Od kako sam stavio ovu novu plocu povremeno se iz kucista cuje neki cudan zvukic koji nisam nikad do sada cuo. Ne mogu tacno da opisem kakav je to zvuk ali nesto kao kratko cvrc. I to se otprilike uvek desava kad nesto novo instaliram(mislim u toku instalacije) od programa ili igara.

Sta bi mogao biti uzrok?

Unapred hvala.

Nazad
Vrh Dno