Drafer
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2017
- Poena
- 70
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 2600
- Matična ploča
- Gigabyte B450 AORUS M
- RAM
- 2x8GB DIMM DDR4 2400MHz Patriot CL17
- GPU
- Inno3D GeForce GTX 1660 Super 6GB Twin X2
- Storage
- Seagate Barracuda 1TB + SSD M.2 128GB Patriot Scorch NVMe
- Zvuk
- Asus Xonar DGX
- PSU
- Thermaltake Smart RGB 600W
- Kućište
- MS industrial cyclops V
- Monitor
- AOC Q3279VWFD8
- Miš & tastatura
- A4Tech Bloody Q81, RAMPAGE KB-R90 ORION
- Ostale periferije
- UPS Mustek 800EG, 85
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11i
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Planiram da menjam matičnu ploču i procesor, verovatno ću uzeti Ryzen 2600 i neku ploču za njega, ali da mi ostane RAM memorija stara - Memorija DIMM DDR4 8GB 2400MHz Patriot CL17
Dakle, u Emmi pošto mi je najbliža prodavnica nemam baš veliki izbor matičnih ploča, pa da čujem vaše mišljenje.
Ne bih opet neku mini ATX jer imam RX 560 i muzičku karticu pa ventovi nemaju mnogo vazduha, a piše da moje kućište podržava full ATX pa sam zato izabrao ovu:
Asus AM4 Prime B350-Plus
Neću ništa overklokovati pa mi ne treba neka nabudžena ploča, već obična na kojoj će mi sve raditi, dakle stara RAM memorija, grafička RX 560 i muzička kartica Asus Xonar DGX
Pa da čujem vaše mišljenje, da li je OK ova ploča ili neku drugu da uzmem, ali ne mnogo skuplju
Takođe da čujem da li može da mi ostane staro napajanje, 500W Raidmax RX-500XT. Trebalo bi da može po onom kalkulatoru, ali opet bolje je da pitam.
Evo čisto da vidite na slici kako je na mini ATX stanje kod mene, zato bih izbegao tu veličinu sada
Dakle, u Emmi pošto mi je najbliža prodavnica nemam baš veliki izbor matičnih ploča, pa da čujem vaše mišljenje.
Ne bih opet neku mini ATX jer imam RX 560 i muzičku karticu pa ventovi nemaju mnogo vazduha, a piše da moje kućište podržava full ATX pa sam zato izabrao ovu:
Asus AM4 Prime B350-Plus
Neću ništa overklokovati pa mi ne treba neka nabudžena ploča, već obična na kojoj će mi sve raditi, dakle stara RAM memorija, grafička RX 560 i muzička kartica Asus Xonar DGX
Pa da čujem vaše mišljenje, da li je OK ova ploča ili neku drugu da uzmem, ali ne mnogo skuplju
Takođe da čujem da li može da mi ostane staro napajanje, 500W Raidmax RX-500XT. Trebalo bi da može po onom kalkulatoru, ali opet bolje je da pitam.
Evo čisto da vidite na slici kako je na mini ATX stanje kod mene, zato bih izbegao tu veličinu sada