Ako vec hoces da razmazujes najbolje da samo navuces na prst neku kesu. Idealno bi bilo da imas one hirurske rukavice. U svakom slucaju istisnes 4-5 mm paste, ne vise. To je dovoljno, mozda i previse.
Ljudi, koja je najbolja pasta za oko 500din... mislim da je glupo dati vise od toga.
I to je puno, al ajde, ne menja se to stalno.
Pa ako moze neka preporuka.
Pozdrav!
jel najbolja ocz freeze?
Ja nisam primetio razliku u temperaturi procesora sa stock kulerom izmedju stock paste i Arctic Silver 5 :trust:
Mislim da je to bacanje para za vecinu mainstream korisnika.
ja sam dugo citao testove, a na kraju sam odlucio za AS5. Nesto je bolji od OCZ freeze, e sada neznam kako se ponasa sa stock kulerom...
Ma, razlika je +/- 1ºC :trust:
Citao sam i ja ranije te testove i rezultati su bili impresivni, ali cinjenica je da vise dobijem na hladjenju kad otvorim prozor od sobe :d
Poenta paste je da popuni sitne zazore izmedju procesora i hladnjaka i potpomogne transfer toplote - u prevodu - najjeftinija pasta radi posao :type:
:wave:
Ma, razlika je +/- 1ºC :trust:
Citao sam i ja ranije te testove i rezultati su bili impresivni, ali cinjenica je da vise dobijem na hladjenju kad otvorim prozor od sobe :d
Poenta paste je da popuni sitne zazore izmedju procesora i hladnjaka i potpomogne transfer toplote - u prevodu - najjeftinija pasta radi posao :type:
:wave:
Prvi put kada sam probao Arctic Silver 5 umesto neke Spire paste koja je došla uz cooler napravio sam raliku od 7-8°C. To je bilo jako davno. Sećam se da sam uporedio i sa nekom Cooler Master koja je bila kao žvaka i tu je razlika bila još veća. Od tada nisam ni koristio ništa drugo. Verovatno je i konkurencija dosta napredovala, pa razlika više nije astronomska.
Ova pasta od 22g bi mi dobro dosla. Zna li neko kako se razmazuje??? Do sada sam koristio titan nano grase, koja je za 125 din odlicna, ali mi treba nesto na duze staze. 3-6 nanosenja mesecno. Performanse mi nisu toliko bitne, jer je razlika u temp jako mala. Ako mogu i veca pakovanja da se nabave, bilo bi dobro. Pre sam nabavio u teglici od 50-tak grama neku no name, ali toga vise nema jos odavnooo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari