Šta je novo?

Koja minimum graficka za igre na 22" monitoru

Silvester

Slavan
Učlanjen(a)
21.07.2006
Poena
309
Bez ukljucenih dodatnih podesavanja,da se izbori sa rezolucijom:beat:

ahahahahahhahahahahahaaaa....jooooooooooooj sad tek vidim ovo:
"Ako covek hoce da igra nove stvari, pa Boze moj" - ovo je ubistveno !!
naravno, zasto bi igrao nove igre kad moze da da 70-80E za CELU masinu ko tvoja (realno ja vise i ne bi dao...) i da uziva u starim naslovima, prelazeci preko cinjenice DA POSTOJE nove igre! Logicno zar ne?
moze 100x da predje svaku ...ima vremena ceo zivot ne?

Ti si koje godiste?

Mnogo si negativan bre. :trust:

!

@ ...ajde ti lepo sada naglas to preporuci Silvester-u, idite zajedno da on to kupi, ubacite u masinu, pa na 22'' poterajte par igrica...gledaj pri tome da stavis hokejasku masku kad silvester vidi sta ta "best buy" (LMAO) radi na 22''..

:d:d:d
mir...mir...mir....:d:d:d

hokejaska maska ....:wall: e dobra ti je ova :smoke:

Ha-ha... Bas smesno.
Decko niti je rekao kojim budzetom raspolaze, ni kakve igre zeli da igra itd itd...
DarkHorus-ova, arogantna i nadobudna, reakcija je samo proizvod da coveka mrzi da cita ono sto je napisano i da mu je neko 'drmao kafez'.

Znaci ako ja kazem momku, skoci u bunar on ce da skoci? Niko mu nije prislonio pistolj na glavu da kupi ono sto sam mu ja rekao, ili bilo ko drugi.

Cisto sumnjam da si 30+, al ajde.
Ako ti je DarkHorus-e do prozivanja idi u Narodnu Skupstinu, Bench nije za to napravljen. :)

@ sirNemanjapro - pa ovo je za oskara !!!! 7600GT za 22''. sto bi rekli ameri - THATS FU**IN' RICH !!
ajde ti lepo sada naglas to preporuci Silvester-u, idite zajedno da on to kupi, ubacite u masinu, pa na 22'' poterajte par igrica...gledaj pri tome da stavis hokejasku masku kad silvester vidi sta ta "best buy" (LMAO) radi na 22'' - jer ce te u najmanju ruku - izlupati ko mag**ca.... jel ti bre razmisljas sta preporucujes ljudima???
vec sam se svakako otkino od smeha sta je GoranM preporucio (iz zjb)....
ajde malo realnosti.....

Pa jel lepo rekao minimalna da se izbori sa rezolucijom,eto mu 7600gt,izborice se i igrati na low,ako njega mrzi da bude opsirniji,sto bi neko drugi lomio glavu,ovo moze da se skapira i kao 6600gt a moze i kao 8800gtx!
Kad neko ovako postavi thread,ljudi treba i da su vidoviti pored sveobuhvatne obavestenosti koju pruza pracenje ovog foruma.

Poslednja izmena:
Gledam vas dvojicu sa strane i ne mogu da se ne zapitam zasto se raspravljate?
Covek je lepo pitao:
Koja minimum graficka za igre na 22" monitoru, bez ukljucenih dodatnih podesavanja,da se izbori sa rezolucijom

Znaci da nece AA i AF, a da hoce 1680x1050 i da, normalno, hoce da igra novije naslove (citaj 2007 i 2008), sa detaljima kako i dolikuje toj rezoluciji. Ako ste pazljivo procitali pitanje, a verujem da jeste, onda nema dileme sta coveku treba. Treba mu 9600GT, 3870 ili 8800GT ili bilo sta jace od ovoga, a te dve prve su mu MINIMUM da bi sve radilo kako treba u 1680x1050 sa High detaljima bez AA i AF. Nije to neka cena 14-15k. Ako vec za monitor daje 16-17K, ako ne i vise, sto je pa problem da da 14k za grafiku. Evo vec najavljuju 9600GT za 12-13k. lepo sledece nedelje kupi i ne razmislja. Sigurno ima da uziva u novom monitoru, sa novom grafikom, na High u 1680x1050, sa novim igrama. Naravno da Crysis nece lepo "trcati", ali se bogami nece ni vuci i bice i vise nego igriv, a o ostalim naslovima samo reci pohvale, ima da KLIZE u 1680x1050, jos ima i 4X AF da mu radi jer ne obara performanse vise od 10% za razliku od AA. O detaljima sa takvim AF na 22" ne treba ni trositi reci.

Poslednja izmena:
Ne znam cemu tolika rasprava. Da bi igrao igru na 22'' monitoru ne mora da je gura na max. rezoluciji da bi dobro izgledala!!! Zasto bi gurao 1680x1050 u najnovijoj igri kada sa pristojnom grafickom od 60-ak eura moze da je igra bez seckanja na malo nizoj rezoluciji.
Moj definitivni predlog je uzeti nesto ranga (Palit, Asus...) 2600 Pro 512 DDR3.
Ni ja se licno nisam pokajao, a graficku sam platio duplo jeftinije nego sto ostali forumasi predlazu!

Ne znam cemu tolika rasprava. Da bi igrao igru na 22'' monitoru ne mora da je gura na max. rezoluciji da bi dobro izgledala!!! Zasto bi gurao 1680x1050 u najnovijoj igri kada sa pristojnom grafickom od 60-ak eura moze da je igra bez seckanja na malo nizoj rezoluciji.
Moj definitivni predlog je uzeti nesto ranga (Palit, Asus...) 2600 Pro 512 DDR3.
Ni ja se licno nisam pokajao, a graficku sam platio duplo jeftinije nego sto ostali forumasi predlazu!

Lepo je rekao "da se izbori sa rezolucijom..."

Kao prvo izvinjavam se svima jer sam bio sprecen da blagovremeno odgovorim.Planiram da kupim 22" monitor a predpostavljam da ga moja sadasnja graficka(8600 GTS) nece zadovoljiti u vecini iole novijih igara.Iz svega zakljucujem da mi je mozda bolje uzeti manji monitor a kada full HD monitori postanu pristupacni ceo sistem zameniti novim.Zahvaljujem i opusteno...

Uzmi slobodno 22", ne moras sve igre igrati u 1680x1050, lepo izgleda i 1440x900 na 22" (a i nesto manje je zahtevna od 1280x1024)

Sampioni ste... @DarkHorus i @sirNemanjapro.. obojica ste u pravu i celu konfuziju je napravio onaj koji je otvorio ovu temu/pitanje.

@sirNemanjapro sa tog stanovista moze da uzme i 7300... terace mu to win u nativ-u...

Nego pitanje je da li bi ti na npr nekom ferariju stavio felne za buvlje pijace?? Ono sto zelim da kazem jeste da treba izbalansirati, te otuda glupo je uzimati najveci monitor (do 300e) a najslabiju kartu. Isto tako je glupo uzeti qx9650 na nekoj 50e ploci i 512mb memorije... jednostavno to moze ali ne ide.

Zakljucak:

@DarkHorus ima pravo ali to ga nikako ne opravdava da se izrazava tako kako je to ucinio i ophodi se prema drugom useru (sirNemanjapro) na taj nacin, bez ikakvog postovanja. To ne dolikuje coveku od 30+ godina (mada mislim da ima 20- al ajd...)

Kao prvo izvinjavam se svima jer sam bio sprecen da blagovremeno odgovorim.Planiram da kupim 22" monitor a predpostavljam da ga moja sadasnja graficka(8600 GTS) nece zadovoljiti u vecini iole novijih igara.Iz svega zakljucujem da mi je mozda bolje uzeti manji monitor a kada full HD monitori postanu pristupacni ceo sistem zameniti novim.Zahvaljujem i opusteno...

Uzmi slobodno 22", a posle promeni grafiku. Sada su ~200eura, sto je smesno jeftino. Zasto bi uzeo manji monitor? Koristi neku manju rez privremeno. Nece ti lepo raditi Crysis i mozda jos 2-3 igre, a lakse se menja grafika od monitora. Ko ce to posle vuci negde kad se jednom raspakuje na sto?

Uzmi slobodno 22", ne moras sve igre igrati u 1680x1050, lepo izgleda i 1440x900 na 22" (a i nesto manje je zahtevna od 1280x1024)

slazem se, ja imam 22" ali uglavnom igram na 1440*900 i meni lijepo izgleda (to je vec relativna stvar ali meni je ok na toj rez).
Glupo je uzimati manji lcd od 22" kad mu je cijena oko 200e.

Sampioni ste... @DarkHorus i @sirNemanjapro.. obojica ste u pravu i celu konfuziju je napravio onaj koji je otvorio ovu temu/pitanje.

@sirNemanjapro sa tog stanovista moze da uzme i 7300... terace mu to win u nativ-u...

Nego pitanje je da li bi ti na npr nekom ferariju stavio felne za buvlje pijace?? Ono sto zelim da kazem jeste da treba izbalansirati, te otuda glupo je uzimati najveci monitor (do 300e) a najslabiju kartu. Isto tako je glupo uzeti qx9650 na nekoj 50e ploci i 512mb memorije... jednostavno to moze ali ne ide.

Zakljucak:

@DarkHorus ima pravo ali to ga nikako ne opravdava da se izrazava tako kako je to ucinio i ophodi se prema drugom useru (sirNemanjapro) na taj nacin, bez ikakvog postovanja. To ne dolikuje coveku od 30+ godina (mada mislim da ima 20- al ajd...)

OBOJICA U PRAVU?? ova ti dobra.... nema tu konfuzije u sustini. postoje proverene tvrdnje i .... laprdanje. ako i jesam ostar - imam razlog za to. jesam li dobio opomenu? nisam. a i inace znam da budem ostar, nije zlonamerno naravno, ali da se cela ova diskusija odvijala "live" - dobio bi on i "gore" trust me.... nema to veze sa postovanjem-nepostovanjem.
i to nema veze sa godistem. i, da, jesam 30+ DAMIT !!

ono s ferarijem ti je dobro :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno