Šta je novo?

Koja kartica?

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Planiram upgrade (vec sam poceo)
pa me zanima koja bi se kartica najbolje slagala sa Celly-jem na 950 (tek treba da ga uzmem)-trenutno imam VoodooIII2000, al zbog 12mb rama, nemogu da mi rade neke igre (n.p.r. GTA3)

poz@

BTW dakle nesto za narednih par godina :)

Pa zavisi koliko hoces da das za tu kartu, Ti4200 mozda.

Ako si pasionirani igrach, nista te nece zadovoljiti na period od 2 godine...Pogotovu ne na na BX-u...Slazem se sa Muzzy-jem: GF2Ti bio bio najbolji izbor.

ma dobro, nisam bas mislio dve godine...
nego da mi prvo procesor postane problem (pa onda uzmem XP, il mozda IV, i naravno novu plocu) dakle nesto sto ce nadziveti procesor par za pola godine...

kolko je od prilike Gf II ti 200 (ima i 500 rigth?)
a da, koj je od njih isplatljiviji (jel bi mogao da klokujem sa ovih hardverom...?)

Anonymous je napisao(la):
ma dobro, nisam bas mislio dve godine...
nego da mi prvo procesor postane problem (pa onda uzmem XP, il mozda IV, i naravno novu plocu) dakle nesto sto ce nadziveti procesor par za pola godine...

kolko je od prilike Gf II ti 200 (ima i 500 rigth?)
a da, koj je od njih isplatljiviji (jel bi mogao da klokujem sa ovih hardverom...?)

mislish GF III TI200? posavetovao bih te da shto pre obavis kupovinu jer su vec stali sa isporukama istih. bice ih jos neko vreme i to je to...

Anonymous je napisao(la):
...al zbog 12mb rama, nemogu da mi rade neke igre (n.p.r. GTA3...

Spusti paletu na 16bit i pokrenuces igricu. Imao sam isti problem na Win98, dok je W2K bio OK.

Pozdrav! ;)

intel je napisao(la):
mislish GF III TI200? posavetovao bih te da shto pre obavis kupovinu jer su vec stali sa isporukama istih. bice ih jos neko vreme i to je to...

ispustio sam jedno 'I'
nego, jel to u opste dobar potez (mislim kombinacija sa plocom...)

ajd sad cu da vidim jel ima student...

Isti problem

Pozdrav

Imam isti problem spustim rezoluciju na 640*480 na 16 bit-a
pokrenem igru GTA3 i zablokira
Kompash je sledeci
cel 667 Mhz dignut na 790 Mhz
256 mb rama sdram
voodoo3 2000 16 mb
bx plocha giga-byte bx 2000
Pokrenem igru i zablokira ne bih menjao nijednu komponentu ali ako moram ici cu prvo na pivo pomagajte
Inache drajveri su 1.05 za 9x
Hvala(D)

A gde ti zakuca? Ja imam Voodoo 3/3500 i zakuca mi odmah na pocetku, u intro-u, kada "onaj" tip sa kolima dolazi ispred banke (cega li vec) i parkira se... mislim - komp mi se parkira ctp; a zvuk ide i dalje

Sto se tice cheers u potpunosti se slazem :D

Pozdrav! ;)

isto i meni tamo zakuca a kad pochne intro pa ga prekinem onda pochne igra i udje crnac u auto pa gl.lik ,sednem u auto i vozim 4-5 sec i onda pukne to znachi da voodoo nije za ovi igru
ali je dobar zato za warcraft 3 i u 1024*768 full ne trza to je dobro
ne dam moju voodoo 3 jedino ga mozhe skinuti Matrox parhelia i ati

Pozdrav

da to ispadne zakljucak-igra nije za voodoo :(

meni isto zakuca pri intro-u (ono kod banke), a kad pustim igru-4-5 sec. posto krenem da vozim (ili ako krenem pesaka, do kraja auto puta (gde pocinju zgrade itd...)
izgdela da se vise umara kartica od voznje nego od hoda... (?)

ajde ako neko nadje resenje nek postuje!

Pozdrav

Izgleda da obojica volimo 3dfx ima ih josh u forumu sve ih pozdravljam ali ima dva reshenja ili da kupimo ati radeta ili da ne igramo GTA 3
Po meni nema reshenja

Pozdrav Anonymous-u ,Vocko-u i svim benchmarkovcima

Nazad
Vrh Dno