Šta je novo?

Koja kartica?

• Začetnik teme Začetnik teme Cvele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cvele

Čuven
Učlanjen(a)
22.06.2002
Poena
619
Sta mi preporucujete da uzmem za nekih 150 evra? Najbitnije mi je da je dobra za igrice.... type;

Pa najbolja karta za te pare je Ati 9600 pro ili XT sto si mogao da primetis citajuci diskusije 🙂 E, sad oko cena nisam siguran, ali posto si rekao 'za nekih' mislim da 5€ tamo ovamo nije problem...
Inace 9600pro mozes da nadjes za te pare sigurno, a XT neznam koliko kosta... 😀 :beat:

Poz.

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa najbolja karta za te pare je Ati 9600 pro ili XT sto si mogao da primetis citajuci diskusije 🙂 E, sad oko cena nisam siguran, ali posto si rekao 'za nekih' mislim da 5€ tamo ovamo nije problem...
Inace 9600pro mozes da nadjes za te pare sigurno, a XT neznam koliko kosta... 😀 :beat:

Poz.

Da naravno 10-20 evra gore nije strasno.....nego citao sam da sa ATI karticama bude problema kod nekih igrica.Da li je ovo tacno ili....
Hvala!
Poz!

Pa pazi, svaka graficka moze da pravi probleme negde, ali sve to moze da se sredi, a trenutno nevidim nista kvalitetno na trzistu sto bih uzeo osim Atija 9600 Pro za te pare... Jedino mozda neki Ti4200, ali je to vec karta koja kosta oko 100€ i dosta je slabija od Atija 9600... Mozes da uzmes i neki FX, ali je on po meni, a i velikoj vecini ******...:beat:

BTW, Ima puno ljudi na forumu sa ovom kartom, pa neka iznesu iskustva u gameing-u sa ovom kartom i znaces 😀

Poz.

Ako ces iskljucivo da se igras ipak zaobidji ATI-ja. (He, sad rizikujem da me rastrgnu ATi-jevci) Starije igre jednostavno ne rade kako bi trebalo na ATI kartama - ustvari rade ali treba da promenis pet- sest katalista dok ne zabodes pravi. Mislim da ti je pametnije da uzmes neku 4200 kartu i da ustedis (FX karte ne znam kakve su), jer od ATI-ja sve ispod 9700pro ne vredi uzimati, 9600pro ili XT jednostavno nisu u realnom radu toliko brze kolika je razlika u ceni u odnosu na 4200 - jesu DX9 karte ali to neces bas primetiti sa postojecim igrama. E sad, 9700pro je i osetno skuplji... Predlog: uzmi sada 4200 a kada cene padnu neku 9700pro ili 9800pro.
BTW 9600xt nema nigde za 150 eur. Cena je negde oko 170-180 a 4200 (polovnu) mozes naci za 80eur pa razmisli.

Nazad
Vrh Dno