Šta je novo?

Koja kartica posle V3 2000 ?

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Treba mi kartica sa kvalitetnim 2D prikazom, a posebno kvalitetnim TV izlazom (za gledanje divx filmova). 3D brzina nije bitna.
Probao sam GeForce2 MX i Matrox Millennium G200, ali obe imaju osetno losiji kvalitet prikaza divx filmova.
Da probam neki ATI ?

Pozdrav

Rešenje je neki Matrox od G400 pa na više ili ATi od Rage-a pa na dalje.

melkor je napisao(la):
Treba mi kartica sa kvalitetnim 2D prikazom, a posebno kvalitetnim TV izlazom (za gledanje divx filmova). 3D brzina nije bitna.
Probao sam GeForce2 MX i Matrox Millennium G200, ali obe imaju osetno losiji kvalitet prikaza divx filmova.
Da probam neki ATI ?

Pozdrav

Ako mozes da sakupis 270-280 DM, kupi ATI 7500 "powered by ATI", made in Chine. To je najbolje za ono sto tebi treba, a i ima solidno brz 3D.

ATI, od LE, pa na gore.

Vocko je napisao(la):

Ups, nisam provalio da covek to trazi, lepo je napisao Sta posle 2000-darke a ni ona nema TV-out. Ako te ne zanimaju 3D perfomanse onda bilo koji Ati :D, nijedan nema los 2D il TV-out.

Postoji LE sa TVOut-om, problem je sto je kod nas uvezen 1 (jedan !) takav primerak... :( Nema leba za ATI-ja u ovoj zemlji...

bRE:

...cemu uopste toliko bacanje novca za Ati 270-280dm. Od srca ti preporucujem Voodoo3 3500 AGP.Ima odlican 2D, a tv izlaz, nepotrebno je trositi reci...ali vec kad se o tome prica, kartica ima TV, Audio izlaz i ulaz...od TV izlaza na raspolaganju su ti chinc i TV/S video izlaz - fantazija...plus, kao slag na tortu kartica ima dobar TV-tuner na sebi, a sve to mozes naci za ispod 150dm...;)

Hvala na sugestijama... Videcu koja ce prva od navecenih kartica da naleti na oglasima :).

Poz

PA ako samo gledas Divx na tv-u onda uzmi V3 3500, a u suprotnom uzmi Radeta.

Matrox G450 ili Radeon bilo koji ! Imaju najbolji TV izlaz na svijetu!

Vrh Dno