MaliAbner
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2007
- Poena
- 345
Moja oprema
- Laptop
- ThinkPAD 15E
- Tablet
- MediaPAD 5
- Pristup internetu
- Optički internet
@MaliAbner
Evo jednog od mnogih.
Pogledajte prilog 53409
Ja sam ih doziveo prilicno, ovo je prvi put u mojoj masini, ostala sikustva su vezan za konfiguracije koje sam sklapao i kartice koje sam ugrdjivao najcesce su se desavali sa novi proizvodima i pvim serijama drajvera, isto tako desavalo se da nesto od hardvera u sklopu konfiguacije nece da radi ako je u sistemu ati karta, sve ovo sto sam naveo desava se jako retko ali se desavalo, sa nvidiom nikada nisma imao probleme tog tipa, ni kod sebe ne sa racunarima koje sa sklapao a bilo je daleko vise nvida karti koje sam prodao. Dovoljno je pogledati temu kada se pojave novi drajveri uvek se javi neko ko je imao problema sa starim ili predohodnim, nje to bez razloga. Mozete da mi verujete ali i nemorate🙂
Sta kaze spodoba u Predatoru "****** se desavaju".
Ja sam do sada imao 3 nVidia karte i 5 komada ATi kartica.
Problema sam najvise imao sa nVidia u 3DMax-u i novije generacije 9800gt u AutoCAD-u, jednostavno hardverska akceleracija je vise nego ocajna. Mozda si video u linkovima koje sam postavio na PCB.
Svega ovoga nisam imao sa ATi karticama, kako zasto?
Pazi jednom sam instalirao CCC i to je bilo ta tri puta prvi, tadasnji i poslednji put, znaci nikad vise, samo DD i to je to.
Po meni ako hocu da klokujem uzmem lepo ATi TTool i cepam ako umem ako n'umem necu ni da probam.
Moj zakljucak je da vecina prosecnih korisnika (ne mislim na tebe) procita na netu, u novinama etc... ovaj je uradio OC onaj je uradio OC, cek da vidim kako su to oni, aha dobro daj da i ja pokazem sebi da umem... i sta?
Pa ko sto rece spodoba iz Predatora "****** se desavaju".
P.S. Da i ti nisi imao problema sa OTF!!!
Poslednja izmena: