Šta je novo?

koja je pesma?

david

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
620
U originalu peva Angie Stone- "wish I didn't miss you " ali mi treba neki remix ili mozda je u pitanju obrada..neka brza verzija.....uglavnom pesme je hit i vrti se po klubovima i radio stanicama......refren ide:
" I can't eat, I can't sleep anymore
Waiting for love to walk through the door
I wish I didn't miss you anymore"

thanx

david

Dok se mucis skini Underworld - Two Months Off

Rulaja aka opustencija...

Poz!

BTW. Na kazaa ima vise remix-a od te pesme sto trazis. Boris Cub Mix, Blaze Main Vocal Remix, Bobby Slate Club Mix itd.

Re: Re: koja je pesma?

omnik je napisao(la):
Dok se mucis skini Underworld - Two Months Off

Rulaja aka opustencija...

Poz!

BTW. Na kazaa ima vise remix-a od te pesme sto trazis. Boris Cub Mix, Blaze Main Vocal Remix, Bobby Slate Club Mix itd.
two months off je relativno stara pesma, imam je vec duze vreme , njihov novi single je dinosaur 3d adventure.
Inace i na winmxu ima raznih mixeva ali cini mi se da nijedan nije pravi.

Pa i Angie Stone - "wish I didn't miss you" je starija pesma...
Boris Club nije sigurno mix koji trazis, ako ti je bas hitno da saznas o kom mixu se radi nazovi Radio 949, siguran sam da ce ti pomoci!
:wave;

SuperStarr je napisao(la):
Pa i Angie Stone - "wish I didn't miss you" je starija pesma...
Boris Club nije sigurno mix koji trazis, ako ti je bas hitno da saznas o kom mixu se radi nazovi Radio 949, siguran sam da ce ti pomoci!

hvala na pomoci...
ne znam ni koji je to radio(st b?) nemam ni tel, nasao sam neki remix ali nije bas taj koji ja trazim.....

poz

david je napisao(la):
hvala na pomoci...
ne znam ni koji je to radio(st b?) nemam ni tel, nasao sam neki remix ali nije bas taj koji ja trazim.....

poz

Ajd malo da ih reklamiram jer su stvarno odlicni...:p
DJ Radio (9-4-9) ili ti Muzicki Program STB-a, fon je 3614333!

Nazad
Vrh Dno