Šta je novo?

Koja je pesma iz attachment-a ?

Cini mi se da je Gotan Project ako ne u svakom slucaju je sa neke od Costes kompilacija... saznacu ti u toku dana...

ZoNi je napisao(la):
mislim da se ime grupe pise sugababes

ZoNi upravu si . I tebi i manicicu puno hvala !
Auuuuuu...sad sam chuo prvi minut skinute pesme i nikako to nije to shto ja trazim :( Pesma je cela u ovom fazonu kao iz attachmenta !!!
Najpre ce biti da je omnik bio upravu !

Genghis Khan je napisao(la):
...

ZoNi upravu si . I tebi i manicicu puno hvala !
Auuuuuu...sad sam chuo prvi minut skinute pesme i nikako to nije to shto ja trazim :( Pesma je cela u ovom fazonu kao iz attachmenta !!!
Najpre ce biti da je omnik bio upravu !

Ono sto si poslao poklapa se sa pocetkom pesme koju sam naveo, e sad da li je neki mix, obrada ono sto trazis ili sl. pojma nemam, inace je pocetak 100% isti.

Sigurno je grupa sugababes uzela "theme" :D za svoju pesku jer je kod njih chuje samo u pozadini a ova pesma koju ja trazim je cela takva i mnoooooogo je dobra (naravno nije bash cela takva jer da jeste sastavio bih je u forge-u :mrgreen:) ! NAdam se da ce mi omnik neshto javiti !

Sigurno je grupa sugababes uzela "theme" :D za svoju pesku jer je kod njih chuje samo u pozadini a ova pesma koju ja trazim je cela takva i mnoooooogo je dobra (naravno nije bash cela takva jer da jeste sastavio bih je u forge-u :mrgreen:) ! NAdam se da ce mi omnik neshto javiti !

Nazalost ortaci su mi "pokrali" te Costes diskove na kojima ima ta pesma sigurno, samo ne znam naziv. Uzecu ovih dana pa ako mozes, strpi se...

Nasao naziv! Dublex Inc. - Tango Forte (mada na kazaa kaze Gotan Project - Tango Forte!)
To je ta pesma 100%... ako je nema na popularnim p2p programima cimaj na mail ili PM pa cu ti je poslati...

Pozdrav!

BTW. Na ovim costes diskovima ima dosta boljih pesama od te...

Pitanje za psiho moderatora: jel može da se dođe do muzike sa Costas diskova? I da li Gotan Project ima još nešto objavljeno osim albuma? Inače, 02.10. sviraju u SC.

Ne znam za Gotan Project, ali do Costes diskova ne uspevam ni ja da dodjem :) Naravno mozemo nesto da se dogovorimo samo salji mail sta imas od muzike da razmenimo...

Omnik ajd i ako si raspolozem mogli bi da se hardujemo ovih dana? Poshalji mi fon na PM ili tako neshto :d Ali jel imash neshto od 320kbps muzike ?

Zaboravih, psycho puno hvala za pesmu-sad samo da je nadjem na kazaai ako ima 320kbps :? cheers

Omnik ajd i ako si raspolozem mogli bi da se hardujemo ovih dana? Poshalji mi fon na PM ili tako neshto :d Ali jel imash neshto od 320kbps muzike ?

Zaboravih, psycho puno hvala za pesmu-sad samo da je nadjem na kazaai ako ima 320kbps :? cheers

Pa sad mi je Oktobar II tako da bas i nemam vremena, cima me 10tak ljudi :)

Nego, sta ce mi 320kbps? Stavljam Lame ABR 192kbps i ako ti primetis neku razliku castim te pivo...

omnik je napisao(la):
...
Pa sad mi je Oktobar II tako da bas i nemam vremena, cima me 10tak ljudi :)

Nego, sta ce mi 320kbps? Stavljam Lame ABR 192kbps i ako ti primetis neku razliku castim te pivo...

Ok kad budesh imao vremena chujemo se...Inache mjuza mi treba shto kvalitetnija za rezaje (nad c320, c520... :d ) a o razlikama bolje da ne pochnemo da raspravljamo :d

omnik je napisao(la):
Ne znam za Gotan Project, ali do Costes diskova ne uspevam ni ja da dodjem :) Naravno mozemo nesto da se dogovorimo samo salji mail sta imas od muzike da razmenimo...

Ja lepo napisah "do muzike sa Costes diskova" :)

Poslao sam ti spisak, pa uzvrati istom merom, a sve to može da čeka kraj isp. roka, nije ništa hitno.

Nazad
Vrh Dno