Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
ZoNi je napisao(la):mislim da se ime grupe pise sugababes
Genghis Khan je napisao(la):...
ZoNi upravu si . I tebi i manicicu puno hvala !
Auuuuuu...sad sam chuo prvi minut skinute pesme i nikako to nije to shto ja trazimPesma je cela u ovom fazonu kao iz attachmenta !!!
Najpre ce biti da je omnik bio upravu !
Genghis Khan je napisao(la):Sigurno je grupa sugababes uzela "theme"za svoju pesku jer je kod njih chuje samo u pozadini a ova pesma koju ja trazim je cela takva i mnoooooogo je dobra (naravno nije bash cela takva jer da jeste sastavio bih je u forge-u :mrgreen
! NAdam se da ce mi omnik neshto javiti !
Genghis Khan je napisao(la):Omnik ajd i ako si raspolozem mogli bi da se hardujemo ovih dana? Poshalji mi fon na PM ili tako neshto :d Ali jel imash neshto od 320kbps muzike ?
Zaboravih, psycho puno hvala za pesmu-sad samo da je nadjem na kazaai ako ima 320kbps :? cheers
omnik je napisao(la):...
Pa sad mi je Oktobar II tako da bas i nemam vremena, cima me 10tak ljudi![]()
Nego, sta ce mi 320kbps? Stavljam Lame ABR 192kbps i ako ti primetis neku razliku castim te pivo...
omnik je napisao(la):Ne znam za Gotan Project, ali do Costes diskova ne uspevam ni ja da dodjemNaravno mozemo nesto da se dogovorimo samo salji mail sta imas od muzike da razmenimo...
Genghis Khan je napisao(la):Zaboravih, psycho puno hvala za pesmu-sad samo da je nadjem na kazaai ako ima 320kbps :? cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari