Šta je novo?

Koja je ovo graficka ?

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Napravila je skor od 2532 u 3d mark2001.
Znaci prosla je sve testove u 3d marku kao sto vidite, ima i slicica u attachu ako mi neko ne veruje...
3d mark se zbunio u prepoznavanju ploce, ali za sada neka i to ostane tajna... Inace cely radi na 115MHz x 12

Koja je graficka u pitanju ?

Ma neka novije generacije, pošto je prošla sve testove, a ipak neka low coast i kao što gore vidiš AGP je 2x i još ako je memorija loše setovana i eto ti tog rezultata...

Rezultat ukazuje na TNT2 Ultra klokovan ili
GF256 na default taktu ili
V3 mnoogo dobro klokovan 200-210 Mhz.

Vocko je napisao(la):
Napravila je skor od 2532 u 3d mark2001.
Znaci prosla je sve testove u 3d marku kao sto vidite, ima i slicica u attachu ako mi neko ne veruje...
3d mark se zbunio u prepoznavanju ploce, ali za sada neka i to ostane tajna... Inace cely radi na 115MHz x 12

Koja je graficka u pitanju ?

Voodoo 5 5500 sa 3d analyzerom. Ljubi te cika Federeli :)

Pa cak

Mozda bi mogla da bude jedna GForce Ti 200. cak na madonionu postoji slican rezultat sa slicnom masinom, a moguce i da je neka druga kartica sa ocajnim drajverima ili ocajno setovanim kompom. Zato nam ti lepo odaj tajnu i nemoj da nas drzis u neizvesnosti. Jer imam neki osecaj da je neka sasvim deseta kartica.

PS: Nesto cudno se desava ovde sto ja ne razumem.... :wave;

Pa nije baš tako bilo koja GF karta, pogledajte prvo koje je sve testove je prošla karta pa tek onda pogađajte :)...

Re: Re: Koja je ovo graficka ?

miha\zero je napisao(la):
Ovo je i meni prvo palo na pamet...

Re: Re: Koja je ovo graficka ?

miha\zero je napisao(la):

We have a winner :)
Znao sam ko ce se javiti, a da zna resenje :) Ali morao sam druge malo da tripujem :)
Znaci u pitanju je v5 5500 i odradi on uredno sve testove samo sto fale neke texture... Inace bez doticnog 3danalyzer-a imam 2010, sto je drugi highscore po madonion listi za v5 na intel platformi sa w2k.

Re: Re: Re: Koja je ovo graficka ?

Vocko je napisao(la):
Znao sam ko ce se javiti, a da zna resenje :) Ali morao sam druge malo da tripujem :)
Znaci u pitanju je v5 5500 i odradi on uredno sve testove samo sto fale neke texture... Inace bez doticnog 3danalyzer-a imam 2010, sto je drugi highscore po madonion listi za v5 na intel platformi sa w2k.

He he :) I know my Voodooz :)

Re: Re: Re: Koja je ovo graficka ?

Vocko je napisao(la):

Kako uopshte radi karta u novim igrama...na 3dmark mogu samo ove woone da se loze :)

Re: Re: Re: Re: Koja je ovo graficka ?

driver je napisao(la):
Kako uopshte radi karta u novim igrama...na 3dmark mogu samo ove woone da se loze :)

Ne znam, nemam nista od novih igara :(
Ali nabavice se uskoro cim stigne ploca...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Pa LAMERU ! Jesam li lepo napisao da je V5!!!! prvi! :D

Ti si napisao ovo: V5 ? (mada on nema EMBM)

Znaci nisi pogodio :p. Miha je znao o cemu je rec i samo sam cekao kada ce da se javi, a ti lepo mucni glavom sada kako je v5 uspeo da prodje sve testove...

Nazad
Vrh Dno