Šta je novo?

Koja je ovo graficka kartica

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Pozdrav.

Imam jednu graficku karticu koju sam koristio na starom kompu. Komp sam prodao, a graficka ostala, a zaboravio sam koja bese. Evo slike graficke, pa ako je neko prepoznaje, bilo bi super da je identifikuje, posto zelim da je prodam, a ne znam koji je model.

Hvala unapred.

edit:

Dodao sam jos dve slike malo veceg formata takod a se lepo vidi serijski broj i sve ostalo, samo nema oznaka proizvodjaca i kartice :)

Prilozi

• graficka.JPG
    graficka.JPG
    135.2 KB · Pregleda: 161
  • graficka2.JPG
    graficka2.JPG
    472.1 KB · Pregleda: 131
  • graficka3.JPG
    graficka3.JPG
    411 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Liči mi na neki 9200/9250 SE
Ako možeš slikaj pozadinu kartice ili nalepnicu sa bar code-om, tamo bi trebalo da piše.

Ne pise nigde. Izmedju ostalog pise Made in China :)

Sad cu da slikam pa da okacim ostatak slika :)

Moguce da je 9200 ili FX 5200, mada bih rekao da je ipak radeon, ali nisam siguran.

Ja sam imao davno istu ovu karticu i bila je 9200se asusova!

Edit:

Ipak je nvidia

Asus v9520/TD GeForce FX 5200 128MB

Poslednja izmena:
@Darius

To uopste nije ta graficka. Cak se i velicina razlikuje. Ova za koju si postavio link je malo sira. Ova moja je kao wide screen :)

Jeste :)

Hvala svima za pomoc. Btw. koliko vredi polovna kartica. Diler mi nudi kao otkup oko 10 evra, ali mislio je da je ati radeon 9200. Ne znam koliko ce mi dati za ovu.

Jeste :)

Hvala svima za pomoc. Btw. koliko vredi polovna kartica. Diler mi nudi kao otkup oko 10 evra, ali mislio je da je ati radeon 9200. Ne znam koliko ce mi dati za ovu.

Pa nemoj da mu odas da je 5200 :d Pokusaj da se pravis blesav i mozda dobijes tih famoznih 10EUR ;)
Mada, toliko otprilike "vrede" obe...

A on nece da prepozna graficku kad je bude video :) Mislim da cu izvuci bar 10 evra.

Bas mi je bezveze da dajem dobar procesor i ok graficku u zamenu za ram memoriju od 1 gb koja mi cak i ne treba, jer i ovaj 1 gb zavrsava posao, cak je i pola slobodna.

zavisi kod koga odes ako se ne razume nece ali nije fazon lagati ljude a i 5200vredi 10e

ja sam imao Asus 5200TD i bila je zelena sa crnim pasivcem. sumnjam da je ovo 5200 od Asusa.

a što ti to lepo ne ubodeš u neki AGP slot pa ćeš vrlo lako otkriti šta je u pitanju
još kod prvog boot-a, pa da razbijemo dileme i kviz pitanja

V9520-X na nalepnici kaze da je bash ASUS i to FX 5200 sakata, po ostatku koda rekao bih sa 64MB.
To jedva da vredi tih 10e...veca upotrebna vrednost nego fizicka :D

Hm, razmisljao sam i da se odmah nadovezem.

Pokusao sam da ovu graficku ubodem na stari sestrin komp koji ima gigabyte ga-kt600 plocu. Medjutim, kao da postoji neki problem. Kad ubodem ovu graficku, ploca pocne da pisti i kompjuter se ne pali. Ne znam sta je problem. Isto se desilo kad sam uboo dodatnu ram memoriju. Ne znam iz kog razloga se to desava, ali ploca pisti.

Btw. desilo se tod a mi je ova graficka ispala. Bila je u kesi i kad sma izlazio iz kola ispala mi sa sve kesom i pala na stranu gde je graficka. Valjda se nije nesto poremetilo, ne znam.

Poslednja izmena:
:d:p 5200, pa jos i obogaljen, karma mu je odredila da se ne proda ni za pisljivih 10€ .
Sta se bre cimate oko tog leshware-a.
Ja sam nesto manje od 2 godine kupio Voodoo 2 sa 12 MB memorije za 10€, a Darko je pre neki dan Voodoo 3 2000 PCI pazario za cca 20€.
3 dfx rulz bre :banana::type:
P.S.
Obe kartice rade, tfu tfu tfu.
PS
Znam da nisam pomogao, al' moro' sam, jace je od mene.

Poslednja izmena:
Ma ova moja ex kartica je extra. Pusta Need For Speed 2 bez greske :) i Sims 2, sta ocete vise. Samo sam testirao te dve igrice :)

Ja bih poklonio sestri ovu karticu, ali ima neki problem sa njenom plocom i nece da je prihvati, ne znam zasto.

a mozda je kartica neispravna jesi je probao na neki drugi komp

Sto lepo ne skines cooler pa vidis ciji je chipset?

Iz aviona se vidi da ti je grafika neispravna.
Pogledaj te elektrolite kako su naduveni k'o pecurke.
Trebas prvo zameniti elektrolite,pa je tek onda probaj.

Ne znam u cemu je problem - pa na drugoj slici koju si okacio, na naljepnici fino pise V9520 - X/TD/128MB/A! Znaci, kartica je Asus FX 5200 sa 128mb

Sto lepo ne skines cooler pa vidis ciji je chipset?

Ja kad kasljem ne otvaram pluca i stomak da vidim sta mi je, nego odem kod lekara :)

Evo lepo ljudi i iz oznake vide koja je kartica. Ja se u to ne razumem pa nisam znao gde da pogledam i kako da saznam. Sad sam naucio nesto novo pa cu znati za sledeci put.

@pepy

Mozda, ali graficka je radila u starom kompu, a cim sam je premestio u novi ne radi. Btw. mozda je crkla kad je crkla i maticna ploca pre neki mesec.

vredi li ovo ovolike rasprave zbog zarade od 10 eura?

a bilo bi i zanimljivije malo je operisati jer je naduvena, znaci nije samo kasalj i kijavica u pitanju..:D

Nazad
Vrh Dno