Šta je novo?

Koja je bolja ploca???

• Začetnik teme Začetnik teme Milcha
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Milcha

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2007
Poena
319
Biostar TA690G
Vidim da svi hvale ovu i da pisu da je cudo od ploce. Ali mene muci malo ta integrusa

JetWay M25GT4
Vidim da svi kazu da sa ovom plocom nije nesto uredu i da svuda pise da joj je NF550 a u stvari je NF570 SLI . Ima SLI a ja trebam da dobijem 8600GTS koji neverujem da cu uparivati ali mozda jednog dana kad bude monogo slab a bude bilo za 50e jos jedan da se kupi.

Koja bi bila bolja kupovina sa obzirom da je ova druga za nijansu skuplja (5e). Odnosno koji je bolji chipset NF570 SLI ili 690G.

Molim??? Hitno, velis? Cudis se sto ti niko ne odgovara. Nije ni cudno sto niko ne odgovara kad se u prvih 10 tema u ovoj sobi nalazi ova tema. Ako si iscitao sve, onda ne znam koji je problem. Prezvakano je 1000 puta da je TA690G jedna od najboljih ploca za te pare. Biostarova sa 570 chipsetom je mozda i bolje od nje (ne znam tacno, nisam ucestvovao u diskusiji).

Ovaj link ce da ti resi sve nedoumice

Poslednja izmena:
stvar je u tome nema nigde poredjenja ove dve ploce.

Ima opis jedne opis druge niko nema iskustva sa jednom i drugom pa da kaze koja je bolja.
Jesu teme sazvakane i citao sam sve ali nisam nasao uporedni test zato pitam koja je bolja kupovina?

Znaci molim vas ko ima iskustva citao sam sve i nigde nema poredjenja sem u jednoj temi gde se kaze da je 550 mozda dobra kupovina.

Poslednja izmena:
ako ces da bodes neku drugu grafiku ja bi iso na jetway

*** ja sam kupio Jetway cekao sam da mi neko da neke razloge zasto koju i kako ali mnogo njih je samo pogledalo i produzilo dalje ovih dana cu rediti testove neke na doticnoj pa cu valjda nekom smanjiti muke koje sam ja imao oko odluke.

Inace imam i model 690V ne znam koja je razlika izmedju tog i 690G ali ako je velika onda nista ako je mala mogu da uradim uporedni test.

Ako zelis da ubodes neku grafiku uzmi Biostar TF560 A2+
Ja je imam, preporuka !

Poslednja izmena:
E bas ta biostarova. Kontaktiraj korisnika ivanbo2003.

Nazad
Vrh Dno