Šta je novo?

Koja grafika!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Koja je to graficka po nekoj srednjoj ceni od nVida-e za PCI-Express a da igre idu bez nekog seckanja. Cuo sam da je dobra ova Leadtek 6600 GT Extreme. Sta vi mislite. Hvala i srecni novogodisnji praznici. :bottle:

luka-d je napisao(la):
Koja je to graficka po nekoj srednjoj ceni od nVida-e za PCI-Express a da igre idu bez nekog seckanja. Cuo sam da je dobra ova Leadtek 6600 GT Extreme. Sta vi mislite. Hvala i srecni novogodisnji praznici. :bottle:

Znas kako, koliko para (otprilike) toliko muzike... A da li ce da idu bez seckanja zavisi od igre, rezolucije, podesavanja u samoj igre ali i od ostatka racunara (procesor, memorija itd).

Elem, sto se kartica tice, 6600GT jeste trenutno neka zlatna sredina. Cena nove je od 150-200e, zavisno od proizvodjaca, kolicine i brzine memorije, hladjenja itd. Pravog konkurenta u toj klasi nema, sem ukoliko ti ATI nije mrzak i budes srecan pa nabasas na x800gto za recimo 200-nak evrona. A mozes i da sacekas oko mesec dana na ATI X1600XT za nadam se otprilike iste pare...

Za tu Leadtek 6600GT Extreme sa i ja cuo da je dobra, mada je pitanje da li zaista vredi razlike u ceni... to mora da ti kaze neko ko je ima u svom racunaru.

Poslednja izmena:
Cekaj luka-d zar ti nisi prodavao skoro neki agp Sparkle 6600GT!?(mozda je neka druga firma ali nebitno)
Ako jesi onda valjda znas koliko 6600GT moze da pruzi...

ma zna on sve nego otvara tredove samo da bi budzio postove i smarao ljude unaokolo.

luka-d je napisao(la):
Cuo sam da je dobra ova Leadtek 6600 GT Extreme. Sta vi mislite.

Najbolje da uzmes Leadtek 6600 GT Extreme ali ona je malo skuplja oko 220 evra a 6600 GT ASUS je dobar ima ovaj sajlenser ili od MSI-a...

Uzmi 6600 ili 6600 GT mala je razlika u ceni a sto se tice 9550 to je malo brza od 9200 ja imam 6600 GT Extreme leadtek i ide kao zverina skor u marnu 03 je 9000 i vuce sve igre. Pozdrav i srecni praznici.

Vidi kod simpsona ja mislim da je on prodavao u sobi HOT HARDWARE MSI 6600 GT za 160 evra a imas i u microsystem-u. Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno