Šta je novo?

Koja Grafika?

Shifter

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2005
Poena
319
Pravim multimedijalnu mashinicu u desktop kucistu za dnevnu sobu, sluzice pre svega za internet, muziku i gledanje filmova na full HD tv-u.
E sad Konfiguracija je negde E2140, P31 Chipseg Gigabajt ploca, 2GB DDR2 i 550W LC power, sad je odluka za grafiku tj. koja grafika na koju mogu da nakacim TV preko HDMI-a i da pusta i zvuk. Dakle da li ce karta imati svoj HDMI izlaz ili preko adaptera nije bitno, samo da ide i zvuk.
Posto ce mozda ponekad da se odigra neka igra mislio sam mozda ove MSI 3850 OC ali one imaju dual DVI pa me zanima da li one imaju mogucnost pustanja zvuka takodje preko adaptera ili neka druga preporuka za grafiku, ali da je tu do 50eura ne vise.
Nije bitno ATI ili Nvidia.
Bilo bi dobro da se ne greje previse zbog desktop kucista i da nije prebucna.
Hvala

Pravim multimedijalnu mashinicu u desktop kucistu za dnevnu sobu, sluzice pre svega za internet, muziku i gledanje filmova na full HD tv-u.
E sad Konfiguracija je negde E2140, P31 Chipseg Gigabajt ploca, 2GB DDR2 i 550W LC power, sad je odluka za grafiku tj. koja grafika na koju mogu da nakacim TV preko HDMI-a i da pusta i zvuk. Dakle da li ce karta imati svoj HDMI izlaz ili preko adaptera nije bitno, samo da ide i zvuk.
Posto ce mozda ponekad da se odigra neka igra mislio sam mozda ove MSI 3850 OC ali one imaju dual DVI pa me zanima da li one imaju mogucnost pustanja zvuka takodje preko adaptera ili neka druga preporuka za grafiku, ali da je tu do 50eura ne vise.
Nije bitno ATI ili Nvidia.
Bilo bi dobro da se ne greje previse zbog desktop kucista i da nije prebucna.
Hvala

Izvini sto kacim strani link, ali ja bi uzeo ovu ako mozes naci kod nas:

http://geizhals.at/deutschland/a394566.html

Mislim da svaka ATI serije 3XX0 i 4XX0 moze pomocu DVI to HDMI adaptera da pusta sliku i zvuk na TV, ali nisam 100% siguran

Poslednja izmena:
Zvao sam skoro svuda i 3850 bukvalno nema nigde, eee sad sto se tice 4670, koja od njih ima kontrolu obrtaja ventilatora :) posto je ipak komp za dnevnu necu da vristi kuler po ceo dan

Zvao sam skoro svuda i 3850 bukvalno nema nigde, eee sad sto se tice 4670, koja od njih ima kontrolu obrtaja ventilatora :) posto je ipak komp za dnevnu necu da vristi kuler po ceo dan

Najbolja je pasivna, ali zovi Bench House pa pitaj koju imaju na stanju.
Ima ih u Atom-u.

Pa vidim da se pojavio gigabyte 4670 sa 1gb memorije i zalman kulerom.Nema kontrolu obrtaja ali se dosta manje cuje od onog prvog kulera koji se ugradjivao u prve serije gigabyte 4670.Drugar je kupio ovu kartu i kaze da je bas tiha u radu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno