Šta je novo?

Koja graficka

Sparrow

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2008
Poena
309
Resio sam malo da remontujem moj komp, i skupih i malo para. Resio sam da menjam graficku.... Koju grafu do 6 000 mi preporucujete a da bude neka gejmerska :D
Ja sam gledao Asus EAH3650 Silent Magic HTDP 512MB (PCI-E) i Gainward BP9500GT 512MB (PCI-E), sta vi mislite o ovome i koju bi po vama trebao da uzmem. ILi mi dajte neki drugi predlog :)

Bolje dodaj jos 2-2.5 hiljade i kupi nesto sto ce da ti potraje malo duze, sa tom koju kupis za 6000din sigurno neces biti gejmerski zadovoljan.

Znam da nisi to pitao ali ako sad kupis kartu od 6000din vrlo brzo ces doci u iskusenje da je prodas i uzmes neku jacu zato sto je vreme gazi pa ces potrositi vise para nego nego sto ti ja sad predlazem.

I jedna i druga karta koju si naveo uopste nisu "gejmerske" a bolje tesko moze za te pare
Pozz

Poslednja izmena:
Ne zelim da pametujem,ali trazio je kartu do 6000 din i mislim da je to ta.
Sto se tice problema navedite mi jednu "bar jednu" o kojoj se nije pisalo da neko ima problema bilo da je iz Ati ili Nvidia tabora.Problema je uvek bilo i bice zbog mnostva stvari(felericne karte,losa napajanja,slab procesor,brljavi operativni itd.)
Ako mu predlozim skuplju onda to znaci malo dublju problematiku.
Da li doticni ima finansijskih mogucnosti za nesto skuplje,kakve su mu komponente koje vec ima i dr.
Bio je jasan sa pitanjem i dobio je kratak odgovor.

Pozdrav svima na forumu.Imam jedno pitanje,posto razmisljam da uzmem graficku za agp slot:wall:,jedina kartica koju sam uspeo da nadjem(po "pristojnoj" ceni)je:
Power Color ATI Radeon x1650 PRO 256mb ili 512mb ddr2.Mene interesuje koju bi bilo bolje uzeti,da li od 256mb ili 512mb?Trenutno imam asus a9550 256MB GE

Vrh Dno