Šta je novo?

koja graficka?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
koja je najbolja graficka koju mogu da stavim u postojecu konfiguraciju koju imam u potpisu? i koja je cena te graficke?

pored grafike bih trebao da kupim vise rama, eventualno veci hard disk i procesor.

takodje me zanima koji je najjaci procesor koji mogu da ubacim u gore pomenutu konf kao i njegova cena?

da li bi onda trebao pojacavati i napajanje [trenutno iznosi 400w]

U napred zahvalan

Po svemu navedenom tebi treba samo jedno: nova konfiguracija.
S obzirom da ti treba sve osim ploče, treba ti i ploča :D.
Šta god od novih komponenti da kupiš nećeš moći da ubaciš u ploču tako da potraži po
forumu predloge za konfiguraciju u zavisnosti koliko para imaš :wave:

Racunajuci da imas staru plocu, DDR RAM i AGP graficku, ja se ne bih zamlacivao sa upgrede-om. Bolje skupi kintu, pa kupi novo, jer DDR2 i PCIe graficke nude vise, a kostaju manje (narocito RAM).

Za 250e mozes da sastavis konfu sa integrisanom grafickom koja je drasticno bolja od tvoje konfe. A kasnije kupis i PCIe graficku ako ces da igras najnovije igrice...

koja je najbolja graficka koju mogu da stavim u postojecu konfiguraciju koju imam u potpisu? i koja je cena te graficke?

pored grafike bih trebao da kupim vise rama, eventualno veci hard disk i procesor.

takodje me zanima koji je najjaci procesor koji mogu da ubacim u gore pomenutu konf kao i njegova cena?

da li bi onda trebao pojacavati i napajanje [trenutno iznosi 400w]

U napred zahvalan

Ne mozes da kupis. Moras ceo novi komp. Prodaj tu konfu za neku kintu ... ne znam ni sam koliko mozes da dobijes, mozda 50ak evra, i skupi 300 barem i kupi komp kako valja.

Vrh Dno