Šta je novo?

Koja graficka za video obradu?

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
875
Pozdrav svima. Sinoc mi "otisla" g. kartica, pa reko da pitam i vas sta uzeti? Naravno da sam citao na forumu razna pitanja i predloge u vezi istog problema. Limit mi je oko 6000 din., ali posto imam monitor od 22" i povremeno se bavim video obradom, sin igra ponekad i igrice, malo je problematicno sta uzeti za 6000 din., ali da zadovoljava spomenute potrebe. Najradije bih uzeo karticu u BenchHousu, ali posto nemam kes, a u lokalnoj prodavnici mogu da je uzmem na tri rate bez cekova i na rec. Imam vec u glavi koju bih uzeo, ali zelim da cujem i vase misljenje koje izuzetno cenim, jer ovde ima dosta ljudi koji se itekao razumeju u materiju i poroblematiku vezanu za g. kartice i komponente uopse.

Posto mi je danas jedan clan foruma koji mi duguje 5000din. poslao PM da ce mi sutra uplatiti taj novac, resio sam da uzmem malko skuplju karticu od gore navedene cifre od 6000 din. U pitanju je Gainward GeForce 9800GT 512Mb DDR3 sa jednim DVI i jednim HDMI portom. Cena 8800 din. Zamolio bih clanove foruma koji imaju doticnu karticu da napisu kako im se pokazala u praksi? i da li su generalno zadovoljni njome?

9800 je Isto sto i 8800

nvidiina stara fora sa 'rebrandingom' - novim imenima za stare kartice.

u tom slucaju, pare ces moci da potrosis na nesto drugo. ili trece.

Vrh Dno