Šta je novo?

koja graficka za 3DS max

• Začetnik teme Začetnik teme xaver
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

xaver

Čuven
Učlanjen(a)
28.02.2004
Poena
620
3ds max autocad
oko oko 150e ?

Ati radeon 9600xt
ili FX9700...9800xt..

ako nadjes radeta 9800xt za 150€ javi i meni 🙂

dakle za te stvarcice ces bolje proci za nVidiom dakle neki 5900SE ce savrseno da oradio posao ako nemas toliko para (oko 180€) onda trazi neki polovan TI4200....

ja konkretno imam TI4400 i na rad sa max-em nemam zamerke.....

Khm, SP za 150e nece da moze, bar ne jos uvek.

Jedino za te pare moze da dodje u obzir gf4 Ti serija (znaci nikakvi MXevi) od 4200 pa do 4800. Sta nadjes, novo ili polovno, neces se prevariti.

Obavezo nabavi i maxtreeme drajvere kao i zadnji RivaTuner da kartu modujes u Quadro i veselju nema kraja.

ATi zaobidji.

pa jedino od ATi-ja sto bi ti mogao preporuciti je 9000pro AIW. cena se uklapa mada i ja sam cuo da sa max-om treba nVidia da se ukombinuje! ali sta se moze! 9600xt zaobidji imam je ja! nije losa, ali ...
poZ 🙂

Za profesionalne stvari bih ti preporucio na prvom mestu:
3D Labs-ove karte, iz serije Wildcat,

pa prazno,
pa Ati.

Kod mene u projektnom birou su samo pomenute kartice.Kada im pomenem nvidia, a da nije quatro , gledaju me kao neznalicu.
http://www.3dlabs.com

el se one uklapaju u 150 €? a neuklapaju se......

Neko trazi savet da sklopi kartonski auto za trkanje niz nizbrdicu.... A ti mu kazes sve osim formule 1 je smesno...

Mislim i ja sam preterao sa 5900SP ali malo ali ti ga bas dokosuri..

zasto ne

safir ati radeon 9600xt za 160 evra?

Ma ljudi, nema nista od ati-ja za 3dMax. Pa toliko je thread-ova bilo na ovu temu. Cak se i profi ati karte muce sa komercijalnim nvidia karticama. Znaci ko hoce ozbiljnije da radi u 3dMax-u obavezno neka gleda nvidia karticu, pogotovo u ovom cenovnom rangu o kojem ovde pricamo. A ne bi bilo lose da se koristi i search funkcija za ovakve teme, posto je bilo dosta topica na ovu temu ranije

mikac79 je napisao(la):
safir ati radeon 9600xt za 160 evra?
jel` to meni bilo namenjeno?

a stvarno poslusaj mnoge u ovom thread-u. nVidia za 3ds i tacka. najbolje bi ti bilo da kupis ti4xxx.
poZ 🙂

Nazad
Vrh Dno