Šta je novo?

Koja graficka...preporuka

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Situacija je sledeca.
Drapine znam da je bilo threadova ovog tipa pa nema potrebe da me upozoravas da malo prelistam bazu:D
Kao prvo igre igram jako retko pa mi taj aspekt price nije narocito bitan. Pazario sam odnosno dobio sam (kompenzacija je cudo ponekad) od uvoznika LG-a nov Flatron 795FT koji furam na mojoj staroj GF2 MX400 (Gainward Golden Sample) kartici. Posto maltene iskljucivo koristim 2D treba mi preporuka za dobru kartu sa jako dobrim TV out-om jer je kvalitet slike na TV-u koji isporucuje moj Philips 7102 cip totalni krs, a cesto gledam DVD-ove sa drustvom pa mi je to jako jako bitan segmenat cele price. Naravno karta i ne bi trebala da bude nesto narocito skupa (po mogucnosti).
Kakve su Gigabyte powered by ATI graficke jer i njih mogu da dobijem u kompenzaciji, sto celu stvar cini jako privlacnom- uzasno povoljnom.
Samo da kazem da je Flatron Do J...type;

Thanks

Club 3D Radeon 7500 Ultra DVI, TV-out - 119 E kod jedne firme.
Ima i 7500XT verzija za 88 E.

notax je napisao(la):
Club 3D Radeon 7500 Ultra DVI, TV-out - 119 E kod jedne firme.
Ima i 7500XT verzija za 88 E.

OK thx na ATI opciji, kakva je situacija sa nVidiom. Videh da neko prodaje AOpen MX 440 (GF4) za 90E. Any comments?

Ako nije neka tajna ;) gde moze da se nadje taj AOpen za 90 €, bas bi mi lepo upao u jednu konfiguraciju

radus je napisao(la):
Ako nije neka tajna ;) gde moze da se nadje taj AOpen za 90 €, bas bi mi lepo upao u jednu konfiguraciju

Prodaje je neki lik na news-u (yu.oglasi)

pozdrav

E, stvarno, sta bi sa tim AOpen-om od 90e !?! :)

E ajde malo prosetajte do Malih oglasa pa tamo razglabajte o 90 ili kusur Evra za Aopen, Abit, Chainetech, Eagle, ...., a ovde mi molim vas odgovorite na ono sto sam pitao, ako nije problem naravno.:D

golum je napisao(la):
E ajde malo prosetajte do Malih oglasa pa tamo razglabajte o 90 ili kusur Evra za Aopen, Abit, Chainetech, Eagle, ...., a ovde mi molim vas odgovorite na ono sto sam pitao, ako nije problem naravno.:D

Chuo sam da GigaByte 7500 nije ko zna sta, ali je Club3D mnooogo bolji i u rangu sa ATI. Dakle, once again CLub3D 7500 Ultra.

Thx videcu da ga iskopam negde. Jos kada bi nasao nekoga da mi pozajmi da vidim kako to funkcionise u realnim uslovima da ne moram da kupujem na ne vidjeno ali to su verovatno samo pusti snovi.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno