Šta je novo?

Koja graficka od ove tri

• Začetnik teme Začetnik teme miki81
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Memorija je samsung, a kuler je nečujan sa natpisom asus sa strane. Nisam radio 3dmark 03 a u 3dmark 01 skor je 9700 poena mašina (xp 1900+). Međutim kvalitet slike je bolji na mojoj staroj gigabytovoj Ati 9000.

noki je napisao(la):
Samsung 5ns su cipovi i maltene se ne cuje.

JEsi siguran da radi na 300Mhz(tj 600 po DDR oznaci) sa cipovima od 5ns,oni su predvidjeni za 200Mhz,nesto mi je neverovatno da se memorija overklokuje 50%,to jos nisam cuo?!?!

dzzel@ je napisao(la):
Memorija je samsung, a kuler je nečujan sa natpisom asus sa strane. Nisam radio 3dmark 03 a u 3dmark 01 skor je 9700 poena mašina (xp 1900+). Međutim kvalitet slike je bolji na mojoj staroj gigabytovoj Ati 9000.

Jel ovaj skor sa overklokovanom karticom ili ne?

Skor je sa oc karticom.
Karticu sam vratio trgovcu. Ali sutra ću da skoknem do njega pa ču da ti napišem tačnu oznaku memorije.

Calibra 4WD je napisao(la):
JEsi siguran da radi na 300Mhz(tj 600 po DDR oznaci) sa cipovima od 5ns,oni su predvidjeni za 200Mhz,nesto mi je neverovatno da se memorija overklokuje 50%,to jos nisam cuo?!?!

Pa i meni memorija na Asusuvoj karti moze da ide na 300 ali onda moram core da smanjim tj. da biram ili 440/270 ili 420/300.Po oznakama mislim da je deklarisana na 5ns.

Calibra 4WD je napisao(la):

Da nisi pobrkao malo,nisam ja postovao nikakve klokove nego sam samo
odgovorio na tvoje pitanje koji su cipovi na njoj (video sam jedno 3-4 kom.
i sve su imale istu Samsung TSOP 5ns cipove).
Poz...

Poslednja izmena:
Noki,pomesao sam ,anyway hvala na informacijama

Nazad
Vrh Dno