nIce Cream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 650
Koja graficka ima najbolju 2d sliku do 100 evra... 3d procesuiranje mi nije bitno, posto sastavljam workstation za AutoCAD.
Hvala!
Hvala!
nIce Cream je napisao(la):Koliko vidim g 550 nema ispod 125 eura...
nIce Cream je napisao(la):Kupio sam G550 za 115eura... Evo ima 10 minuta kako radim i vec vidim razliku u kvalitetu naspram siluro gf4200
Genghis Khan je napisao(la):...
E ajd mi samo reci kakva je kupovina poshto meni treba samo za 2d i tv out . Znachi samo za div-x/dvd na tv-u i net . Trenutno sam u dilemi izmedju nekog atija i matroxa ???
Evo da se i ja pridruzim odusevljenju, s tim sto mene posebno odusevljava TV-out. Razlika u odnosu na Built-by-ATI SRD (Radeon 7200) u tv-out je ocigledna. Izmedju G100 koji sam imao do G550 koji sada imam, proslo je dosta grafickih, ali me ovaj G550 prosto odusevljava, posebno sa tv-outom. Mislim da je Max u jednom odgovoru napisao „Neverovatno brz i ostar 2D“. Dakle, ako te to interesuje, onda Matrox. Pogledaj kroz search i Magick-ov prikaz tv-outa na matrox i ATI grafickim kartama na istoj fotografiji, pa onda odluci.nIce Cream je napisao(la):g550 je stvarno najbolji 2d koji sam video...
Evo i ja koristim tu tehniku i stvarno je slika prekrasna.ymiljan je napisao(la):Na TV-u pustam film tako sto ukljucim DualHead DVDMax i onda na Tv-u ide samo film - preko celog ekrana (sa titlovima sto podesavam kroz BS player).
Uglavnom DVDMax sigurno radi a preko Clone nisam pokusavao
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari