Šta je novo?

koja grafička?

injected

Cenjen
Učlanjen(a)
01.04.2013
Poena
151
pozz, slabo se razumem u hardver pa me zanima koja bi grafička odgovarala mojim potrebama,

moja konfiguracija: http://speccy.piriform.com/results/Ulhnr2roTKHlaWpFVSwGxLv

napajanje je čini mi se 500 vati.

planiram da igram:
Insane 2
GTA IV
Deus Ex Human Revolution
Saints Row The Third
Sniper Elite V2
Prototype 2
itd..

sa grafičkom koju trenutno imam mogu da pokrenem gore navede igrice i donekle može da se igra ali sa velikim lagom..
cena tu negde oko 60-70 evra, ako treba više info samo pitajte, hvala u napred.

pozz, slabo se razumem u hardver pa me zanima koja bi grafička odgovarala mojim potrebama,

moja konfiguracija: http://speccy.piriform.com/results/Ulhnr2roTKHlaWpFVSwGxLv

napajanje je čini mi se 500 vati.

planiram da igram:
Insane 2
GTA IV
Deus Ex Human Revolution
Saints Row The Third
Sniper Elite V2
Prototype 2
itd..

sa grafičkom koju trenutno imam mogu da pokrenem gore navede igrice i donekle može da se igra ali sa velikim lagom..
cena tu negde oko 60-70 evra, ako treba više info samo pitajte, hvala u napred.

GTA IV ni po razno neces moci igrati

Sto ne bi mogao igrati GTA IV? :p Jedino ako si mislio na GTA V, cetvorka ce raditi OK na nekim medium/high detaljima ;)

+1 za Goldijev predlog. (Napisao sam potpuno isti post i kada sam video da je to vec napisano.. :D )
Za ove pare definitivno Radeon HD 6770, a ako mozes da priuštiš Radeon HD 7750 onda definitivno to.
A za GTA IV, po mojoj proceni nema da brineš. ;) ja igram na nVidijinoj GT240 1gb gddr5 bez problema na medium, moze nekad malo i na high.

GTA IV bez 4 jezgra proc ne treba ni instalirati :) Kod mene grafe rade na 30-50% u GTA IV al proc vuce gotovo sve.
Mada ok, vi igrate na low - med, ja kontam sve na max i min 40fps (tako je kod mene po defaultu i ako ne mogu na max, vjerovatno necu ni igrati).
Znam da na e6750 bas mnogo ocovan je bio, nisam ni 15fps imao u GTAIV

Poslednja izmena:
A dobro, kontam da decko hoce samo da mu radi, da igra kako treba :) I ja volim sve na max, zato sad moram menjati grafu :d Samo pare fale :)

Pazi stvarno, i kod mene moj Athlon X3 vuče ko lud u GTA IV, tek sad vidim. :D

Zato i kazem, znam da ja nisam mogao da ga igram sa C2D kad sam imao (grafa je bila 6870).

videću da uzmem radeon hd 6770, hvala na pomoći narode :)

btw. ja gta iv mogu da pokrenem i sa 4350, proc je 95% opterećen (3.2ghz oc).. fps je oko 5 pod 1280x720 rezolucijom i min postavkama xD

Nazad
Vrh Dno