Šta je novo?

Koja grafička

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Skupio sam nešto para da kupim grafičku pa više neznam u ovoj zbrci grafičkih šta da kupim.Interesiraju me samo NVidia Gainward FX 1200 Ultra 128ddr i Sapphire Ati 9800pro.Ne znam šta da kupim od te dve kartice jer više preferiram Nvidiu koju i trenutno imam(nisam nikad imao Ati-a), ali me muče trenutne priče o nekompatabilnosti sa DX 9.0 a htio bih da graf. za tu lovu bar traje nešto duže.Bio bih zahvalan da mi pomognete sa vašim mišljenjem.
Inače se prvi puta javljam na vaš forum i mogu reči da je odličan.

Kamo srece da sam na tvojim mukama 🙂...
Ja bih bez razmisljanja uzeo Sapphire sto ti i preporucujem.
BTW ja imam NV cisto da neko ne pomisli da sam ATI fanatic 🙂.

Marac je napisao(la):
Skupio sam nešto para da kupim grafičku pa više neznam u ovoj zbrci grafičkih šta da kupim.Interesiraju me samo NVidia Gainward FX 1200 Ultra 128ddr i Sapphire Ati 9800pro.Ne znam šta da kupim od te dve kartice jer više preferiram Nvidiu koju i trenutno imam(nisam nikad imao Ati-a), ali me muče trenutne priče o nekompatabilnosti sa DX 9.0 a htio bih da graf. za tu lovu bar traje nešto duže.Bio bih zahvalan da mi pomognete sa vašim mišljenjem.

Ma, uzmi tu prvu. Po oznaci (koja mi je totalno nepoznata) rekao bih da je neka najnovija, taze, pa prema tome mora i super da radi, a to podrazumeva i dobru DX9 podrsku, i super drajvere, i brz rad u igrama koje dolaze..... Got to go. So little time, so many people to kill. :wave;

Bice da je to Gainward FX PowerPack Ultra/1200 XP 128M Golden Sample (NV5900 non-Ultra) 😉 :
http://www.gainward.com/c-2.html

Znaci 9800 pro cisto razmisli o hisu-najbolji je veruj iz iskustva.

Marac je napisao(la):

Preferiras Nvidiu bas zato sto nisi imao neki od radeona. Nedavno sam presao na ATI i mogu da kazem Nvidia nikad vise!! Kupi 9800pro ili 9700pro jer je znacajno jeftiniji, a brzinski malo sporiji.

Minja je napisao(la):
...

Preferiras Nvidiu bas zato sto nisi imao neki od radeona. Nedavno sam presao na ATI i mogu da kazem Nvidia nikad vise!! Kupi 9800pro ili 9700pro jer je znacajno jeftiniji, a brzinski malo sporiji.
Gde si to procitao da je 9800 pro sporiji, sem ako se izuzmu frizirani drajveri.U half2 benchmarku nv 5900 ultra jede cak i 9600 pro.

Kokos je napisao(la):
Minja je napisao(la):
...

Gde si to procitao da je 9800 pro sporiji, sem ako se izuzmu frizirani drajveri.U half2 benchmarku nv 5900 ultra jede cak i 9600 pro.
Mislim da se to odnosilo na 9700Pro...

Hvala na odgovorima, kupit ču Ati-a(i tako mi je več dosta te Nvidie).Možete li mi još samo odgovoriti dali Ati ima na TV full sliku pošto gledam Divx-e na TV.Kod Nvidie sam to rješavao pomoču TVTool-a.

Overscan postoji i kod ATI - ja i naravno nesto je manji je u nizim rezolucijama - bar kod mene.

Ma kakva nvidia, RADETA ti uzmi, evo ja cu da ti prodam 9800PRO 🙂

Mephisto je napisao(la):
Ma kakva nvidia, RADETA ti uzmi, evo ja cu da ti prodam 9800PRO 🙂

Koliko tražiš za grafičku i ko je proizvođač, pa da se dogovorimo.

Nazad
Vrh Dno