Šta je novo?

Koja grafa za konfu iz potpisa?

orckristeg

Čuven
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
675
Pozdrav!
Interesuje me sta bi na konfiguraciji iz potpisa bilo taman, da ne bude eventualno cpu usko grlo... U sustini nisam zainteresovan tipa za zamene ploce, procesora i slicnih predloga. Trebalo bi mi nesto tiho, jer cini mi se da sam poceo nocu da cujem raznorazne kulere pa bi i to bio neki faktor. Budzet neka bude oko 130e, mada sto jeftinije to bolje xD gledao sam neke 6850 verzije i 6770 i one su mi delovale kao ok resenje? Svaki savet je dobrodosao, cak i saveti tipa da upgrade tog tipa nije potreban xD (svrbe prsti :D)
Hvala unapred! :wave:

custom cooler znaci jos $??? neki odredjeni model? firma? :D

Sapphire 6850 sa VaporX hladjenjem ce biti ok... I naravno OC procesora i ti si miran. Pozdrav

uf pa najjeftinije sto nadjoh je 150jura :D ako si video negde za 130 ti javi :D ne bi bas da preterujem sa ulaganjima, al ne bih dao 150e u ovom trenutku xd

najbolje ti je da nadjes 5850 referentan polovan u oglasima...bilo je na forumu 5850 za 100e pa ti vidi...jos ti ostane koji evrić...malo kloknes proc i to je to...mozes i 6870 da nadjes za 130e ovde na sajtu...

Ima garanciju 2 godine, mislim da je radila jedan dan, koliko sam skontao... Narucio sam je, danas mi covek salje, tako da bi sutra trebalo da bude u racunaru, pa javljam utiske.

Nisi pogresio, odlicna je 6850. Neka te dugo i dobro sluzi :)

Hvala! Prezadovoljan sam za sad :) Tiha je i hladna. Ono sto mi je trebalo :)

Nazad
Vrh Dno