Šta je novo?

koja grafa do 100E?

FJCharlie

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2007
Poena
345
ja preferiram nvidiju pa sam zapeo za gts250 1GB, a i zato shto ati muku muchi sa driverima, ali gts250 pishe 85-100E pa pozovem kao ono 120-130E itd...
ima li ko kakav predlog?
recimo budzhet ravno 100E tj bez dodaj josh 10E ;)
hvala vam svima unapred :wave:

Poslednja izmena:
Pa pokvare se opet :)
Ne znam, ne radim u servisu ili slicno, ali nekoliko ljudi koji rade mi tako kazu. U principu ti je kocka, ali sa garancijom. Pa ko voli, nek' izvoli. Ima dosta ljudi kojima rade besprekorno reparirane kartice.

S druge strane koliko dugo Gainward ne radi ATI kartice? To je sve korisceno, vraceno, a mozda je i popravljano, mozda nije samo hladnjak bio u pitanju. I godinu dana garancije? Sa toliko garancije moze da naleti i polovna. Ali ti si u zurbi, nezahvalna je tvoja pozicija, zato i postoji manjak saveta u temi.

Ni ja ne znam sta bi radio na tvom mestu.

da, da, shvatam, ali ono shto mene yebe jeste to shto za te pare nema bolje, a ja nemam josh 10E da uzmem bilo shta drugo, stim da uzhasno koliko je moguche 2x mi izmakle referentni modeli i 3 dogovorim (skoro) i javi mi lik e otishla kod nekog drugog lika, znachi neche me pa da ga yebesh :(
pa realno i da mi se desi da se syebe karta imam garanciju a jel u to ulazi i zamena dotichne drugom ili kako to ide? nikad nishta nije crklo do sada u mojoj konfi pa ne znam kako to ide...

Ostvarivanje garancije je u ovoj zemlji cudna stvar - neko prodje k'o bos po trnju, a neko dobije jacu karticu :)

VIP House / PIN kombinacija ne bi trebalo da bude losa, s njima ima dobrih iskustava. Ako bas nemas preko te cifre, mozda vredi rizikovati. Prosli put kad si rizikovao sa "povoljnom kombinacijom" se nisi bas usrecio, valjda nece dva puta zaredom da te bije maler. Mada, kako ti se ne da da kupis polovan 4870 svasta je moguce :D

Moj savet ti je da se ne glupiras bezveze s tim repariranim i da juris 4870. Gledaj da uzmes kartu sa 1GB i sto manjeg potrosaca zbog tvog napajanja. 5770 je dolicna karta i bices zadovoljan njome sigurno. Malo malo pa se neka nadje na oglasima, nemoj da oklevas nego kupi i ne zeli 10-20e sto ces vise dati. I nemoj se tripovati previse da ce 4870 512MB biti brza od 5770 1GB ;)

Ukoliko dodje do kvara,nosis karticu tamo gde si je kupio.Po zakonu imaju 45 dana da poprave ili ti daju novu karticu(mozda cekas par dana,mozda i svih 45:S:).Ukoliko ne rese reklamaciju u predvidjenom zakonskom roku,imas pravo da trazis novu kartu ili povracaj novca(gleda se poslednja cena dok su je imali na lageru).Takodje mogu ti ponuditi adekvatnu zamenu ukoliko ne budu imali 4870 na stanju.Btw koje napajanje imas,Chieftec iz potpisa?Mislim da je to prilicno tanko za 4870 koja je veliki potrosac.

ok ok skontao... ali ako mi uleti 4870 uzechu nju :d , samo da je shto pre, crkoh bez kompa :(
bozhe koliko su ruzhne ove 5770 bljak batman :d
EDIT: a asus 4870? upala trenutno... ova
AH4870-HTDI-512M.jpg

Poslednja izmena:
ok, nashao sam powercolour 5770 1gb (ne oklopljena) 115E, danas-sutra uzimam :) jel to ok?
hvala vam ljudi za ovoliko odgovora i objashnjenja

ala je ruuuuuuuzhna, nije mi jasno od 2 power colour 5770 (koji su oklopljeni sa turbinom) ova izgleda kao powercolour 5750, kako sad to? mi srbi dobijamo krsheve neke non-stop :/

ta 3cha i kupljeta je :d
skidam 10.3 drivere, te treba jel?
ima li josh neshto da treba da instaliram?

Ok aj sad... skinuo 10.3 driver, izbrisao sve nvidia drivere sa driver sweeperom, restart, instalirao ati driver, restart i nothing happened, display adapter <unavailable> rezolucije 1920x1440??
ok delete driver, restart, install ponovo, restart, ista stvar...
kao shto rekoh da sam duduk, ak sad neko da mi objasni shta i kako, sad sa, na poslu pa chu probam kad se vrnem kuchi..
10.3 win vista/win7 64bit sam koristio

Probao ove appleove rade iz drugog trecheg puta.. hvala :wave:
htedoh da pitam, ovi novi 10.4 preview driveri valjaju? bfbc2 mi uchitava mape po 2 minuta, smorim se, udjem i svi imaju po 100-200poena ja tek upao u igru...

Probaj ih kod mene su trenutno danas sam ih ubacio i za sad rade ok :p

Nazad
Vrh Dno