Šta je novo?

Koja DFI maticna za core2

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL
DFI LANParty DK P35-T2
DFI LanParty P35-T2RS

U plocu bi za pocetak isao E2160/2180, a kasnije mozda i quad. Koja je po vama najbolji izbor (ili neki drugi predlog u slicnom cenovnom rangu).

koju god da zueš nećeš pogrešiti ;)

Quad Extreme, DDR3 i 9800GX2.
Šalim se naravno, pravim neku surf mašinu, ne treba mi ono čudo... :D

[off]
Veruj mi razumem te. Realno ni meni ne treba ovo shto sad imam, eventualno za neku igricu ali i to sve redje. Josh se sad pojavio DC Sempron koji ce verovatno da razbija u svojoj klasi kao i ostali Semproni. Al o5 imam neku potrebu da kupujem i menjam HW non stop ne znam koji mi je :d[/off]

Poslednja izmena:
[off continued]

Takodje...TO je bolest menjanje ne samo hardware-a nego i mobilnih(od tog sam se izlecio) i svih drugih gadgeta...OK menjanje carapa i gaca je normalna pojava i za to se ne treba cuditi...
Ni meni ova masina ne treba ali sada kada sam je uzeo i kad sam cuo(tj kad nisam cuo) kako silent konfa radi(a ovo ne da je silent nego ne cujem ni sopstveno disanje) i kako Intel radi mislim da cu se na ovome zadrzati dugo vremena

A sto se tice ploce...Pa ja evo uze P31 DS3L koji takodje ima All SC,odlican overkloker,podrska za 45nm Intel,itd itd i kostala me je 40e...Ali recimo da nisam ugovorio kupovinu iste najverovatnije bi isao na DFI...Ali mislim da ti ne treba nista skupoceno,ustedi malo kesha....(mozda se ja varam sa ovom plocom posto sam preso sa Venice-a na ovo ali ne zalim uopste sto napr nisam uzeo AMD)

sklopih drugaru prekjuce konfu p31 ds3l e2140 2x1 geil ultra i 8500 gt, eno ga radi na 2.6 ko shecer.

offtopic: i ja se pitam sto li sam menjao konfu... ne igram nista vise nego ranije a fali mi 200e u dzepu... mi ljudi smo prokleti... uvek nam malo ono sto imamo

pa dobro nisi dao 300e za graficku, 150e za procesor, 200e za krucijalne balisticke module, 200e za maksimalnu asus formulu i 90e za kuler pa da kukash :d Imas za 200e lepu masinicu za nadolazece godine, mozes lepo da gledas filmove svih vrsta, mjuza, net, neke igre i tako to. Nemoj zaliti pare, ko zna na sta bi inace sprcio 200e. Verovatno bi kupio nesto drugo sto ti ne treba :)

A mene zanima gdje se moze naci u Beogradu P35-T2RS? Moze neko objasnjenje posto sam ja iz Banjaluke a trebao bih doci sad u BG kupiti neke komponente.

Mislio sam Pazariti:
E8400
Palit 8800GT 512
DFI P35-T2RS

Nazad
Vrh Dno