Šta je novo?

Koja amd 690G plocha?

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
Znam da je hvaljen biostar, ali svi drugi nude 3 godine garancije i imaju neshto nizhu cenu<MSI/ASUS>, da li je biostar stvarno jedini izbor?

Nema potrebe za full atx plochom treba samo 2x pci.

Sve sugestije su dobrodoshle....

Meni u TNT rekose da je na BIOSTAR garancija 3 godine?!?!?!

Biostar: The way it's meant to be 690G-ed! 🙂

To ce malo teze da se nadje.. jedino neko ko radi u servisu. Sto se tice GA - bila bi to absoluten spitzenklas (sho bi rekli nemci) da ima solid kondenzatore, ali posto nema "samo" je odlicna ploca. Prvom prilikom probacu kako radi CrossFire na njoj. Samo jos negde da nadjem 2 grafike 😀.

Ja danas uzeo za drugara Gigabyte GA-MA69GM-S2H plocu , i cisto da naglasim posto je i mene to najvise interesovalo da ploca dolazi sa tv-out bracketom(s-vhs izlaz, i cini mi se 2-3 neka cinca).Na ploci sam na brzini probao koliko je upotrebljiv 3d i nije lose mada nije ni nesto posebno(probao sam samo flatout 2 i tu se vrti oko 15-20 frejmova).

Gigabyte GA-MA69GM-S2H

Ja danas uzeo za drugara Gigabyte GA-MA69GM-S2H plocu , i cisto da naglasim posto je i mene to najvise interesovalo da ploca dolazi sa tv-out bracketom(s-vhs izlaz, i cini mi se 2-3 neka cinca).Na ploci sam na brzini probao koliko je upotrebljiv 3d i nije lose mada nije ni nesto posebno(probao sam samo flatout 2 i tu se vrti oko 15-20 frejmova).

Ja sam bas veceras malo "googlao" u vezi ove ploce. Na tweaktown.com ima review.
Evo i link: www.tweaktown.com/reviews/1114/gigabyte_ga_ma69gm_s2h_motherboard/index.html
Uglavnom, zakljucak je:

"- Pros
Supports full AM2 range of processors
DVI, HDMI and CRT ports – the full Monty!
SPDIF Toslink port for digital audio output
7.1 HD Audio
PCI Express x4 slot in place of PCI Express x1 (nice innovation)
Very basic OC but at least it has some overclock ability
Best connector layout we have seen on an AMD 690G motherboard so far
Chipsets do not require active cooling – quieter system

- Cons
Poor Overclocking"

Ploca je mikro ATX. Kod nas kosta oko 67E i za tu lovu mnogo bolji izbor je Biostar TA690G

Nazad
Vrh Dno