Šta je novo?

Koja 7600GT ?

Jova

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
309
Koju karticu preporučujete za gaming, mislim kog proizvodjača: MSI, ASUS, BIOSTAR ili neki drugi, a da je zasnovana na ovom čipu ?
Ploča ima SLI mogućnosti, pa ako može i kartica bi trebala da podržava SLI...
Hvala.

Galaxy ili Gainward

Jova sta mislis o Club 3D? Cini mi se da su trenutno najjeftinije 7600GT....e sad kakav im je OC potencijal, to je vec pitanje.

Ako mozes, dodaj malo za x1950pro. Vredi! Ja sam uzeo pre dva dana. Odusevljen sam kartom!!!!

Imas ekstra 7600GT Leadtek extreme 590/1600 na default sa tihim i ogromnim hladnjakom mada ja imam 7600GS koji je jeftiniji za oko 30 eura a moze da ide 600/1600

Slazem se sa Iwchamom: dodaj malo love (50 evra?) i kupi x1950pro...Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd..Da ne pricam o tome da ce fear i call of dyty 2 da rade na skoro max

Pa kad neko igra Oblivion onda ce da ga igra u 12x10 sa hdr,senkama itd...Naravno da mozes da stavis sve na medium i da pilas u 10x7,ali meni to nije fazon....To je moje misljenje,drugar mi je odigrao Obl sa 9600se :zgran:

Tu sam ja uzeo. Nisi pogresio. 9500 3D 05 imam na 3700+ (754) sa ukrljanim windowsom. 7600 ne radi sa sm3.0 kako treba. To je fakat. Tek karta kao 1950pro moze to da tera kako treba. Recimo Never winter 2 je nebo zemlja na 7600gt i 1950pro

Poslednja izmena:
Slazem se sa Iwchamom: dodaj malo love (50 evra?) i kupi x1950pro...Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd..Da ne pricam o tome da ce fear i call of dyty 2 da rade na skoro max
Fear i Call of duty 2 rade na komplet maksimalnim podesavanjima bez ikavih problema na 7600gt.Tek toliko da se ne treska previshe ovde.:d
A da je bolja Asus ATI EAX1950PRO HTD 256M 400MHz 581MHz PCIE DDR3 256-bit kartica-to stoji.Samo kod ovih igara ne igra bitnu ulogu u odnosu na 7600gt.Oblivion,Gothic je druga pricha...

Poslednja izmena:
Evo linka pa mi ti reci da je 23 fps u cd2 na 7600GT bez problema igranje (21x10 16AF,4AA) http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=10654&oliver=3434
Takodje u fearu izbacuje 28 fps (sto je 05 neigrivo),ali na demou,znaci u igrici bi bio prosek ispod 20
U 1280x1024 nije igrivo zbog 4xAA, ja sam je igrao na 7600GT u 1280x1024, sve na max+4xAF i bio je veoma igriv.;)
FEAR sam igrao u 1280x960 sve na max sem softshadows+4xAF i odlicno je radio (minimum u testu je bio oko 26-27fps).

Poslednja izmena:
Kolega DARK SIDE je rekao "komplet maksimalnim podesavanjima",sa garsonom se slazem

Sve na maksimumu ...nema seckanja....nisam rekao na kojoj rezoluciji jer nisi ni ti u postu koji sam kvotovao...1024x768///ostalo nisam ni probao....ali poshto vidim da si kao odgovor naveo 1280x1024 onda mislim...shta reci...:D

Prilozi

• fear.jpg
    fear.jpg
    80.1 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Mislim ukljucio si pixel doublung,sto ti smanjuje rezoluciju duplo....

Kolega DARK SIDE je rekao "komplet maksimalnim podesavanjima",sa garsonom se slazem
Pa dobro sad, onaj softshadows skida mnogo cak i na jacim karticama, mislim da i na X1950Pro ne moze bash lepo da se igra sa SS ukljucenim.
@DARK SIDE
Ukljucio si pixel doubling, a shto je josh gore ukljuceni su ti DX8.1 shaderi tj. igra radi u DX8.1 modu.:d

Poslednja izmena:
shto je josh gore ukljuceni su ti DX8.1 shaderi tj. igra radi u DX8.1 modu.:d

Mislim da gresis,u pitanju je opcija koja sprecava dx 8 shadere da budu prikazani. Pogledaj demo (obrati paznju na vodu) bolja je slika-manji fps sa ukjucenim force dx 8 shaders...Sada bih proverio ali nemam kartu (tj imam gf2 :))
P.S. Naravno da sam mislio da su ss isljucene,to se meni podrazumeva :),jer gloopo mi je bez bar 2x AA da igram ;)

Poslednja izmena:
Mislim da gresis,u pitanju je opcija koja sprecava dx 8 shadere da budu prikazani. Pogledaj demo (obrati paznju na vodu) bolja je slika-manji fps sa ukjucenim force dx 8 shaders...Sada bih proverio ali nemam kartu (tj imam gf2 :))
P.S. Naravno da sam mislio da su ss isljucene,to se meni podrazumeva :),jer gloopo mi je bez bar 2x AA da igram ;)
Ne greshim, upravo je suprotno.Secam se kad sam pokushao da igram FEAR na 5900XT :d , kad ukljucish Force DX8.1 shaders (shto znaci forsirati DX8.1 a ne zabraniti) voda u demou izgleda mnogo loshije (nema talasanja) a i FPS je bio vishi, bar na 5900XT.;)

Kontaktiraj kod stormwatcha153

Zalmana Aman

a bas me zanima koliko bi ti dao za tu kartu? Nemoj da zaboravis da je za AGP slot, tako da je odmah skuplja nekih 10-20eura od PCI-E verzije...

Mnogo je za tu kartu sa zalmanom, ja imam istu ali bez zalmana i na najvecem opterecenju ne prelazi 42C!!!

A cena...cena realna nije 150e ja sam dao toliko jer je zalman bio jos skuplji a sad bi je dao za 120e;)

A cena...cena realna nije 150e ja sam...
pa zivimo u nerealnoj zemlji pa tako da ni cene nisu realne...
evo bas sam gledao cene u Madjarskoj:
Gainward 7600GT [AGP] ~120e (kod nas ~150e)
X1950Pro [AGP] ~ 170e!!! (kod nas ~210e)
itd...pritom imaju izbor za medalju!!!
mogu da odem do madjarske, ali nemam trenutno vremena (tako da moram da nadjem ovde)

i jos nesto: koji zalmanov kuler moze da se stavi na Gainward 7600GT??? Jel moze neki od navedenih:
Fatal1ty FC-ZV9
Fatal1ty FS-V7
VF900-Cu
VF700-Cu
ZM80D-HP...itd.

tamo pise da moze na 7600 ali verovatno sve zavisi opet do proizvodjaca grafickih kartica, pa bas zato i pitam

Poslednja izmena:
ok, gledacu tvoje postove...nego ti imas gainward 7600gs? a ja treba sutra da uzmem gainward 7600gt[agp]. Da li su one iste fizicki (raspored bridga,itd.)? Na slikama im je fan drugaciji, a ostalo?

btw: sto dobro izgleda ona 7600GS (za pci-e varijantu) sa hladjenjem u dva slota (cela je prekrivena)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno