Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd
Fear i Call of duty 2 rade na komplet maksimalnim podesavanjima bez ikavih problema na 7600gt.Tek toliko da se ne treska previshe ovde.:dSlazem se sa Iwchamom: dodaj malo love (50 evra?) i kupi x1950pro...Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd..Da ne pricam o tome da ce fear i call of dyty 2 da rade na skoro max
U 1280x1024 nije igrivo zbog 4xAA, ja sam je igrao na 7600GT u 1280x1024, sve na max+4xAF i bio je veoma igriv.Evo linka pa mi ti reci da je 23 fps u cd2 na 7600GT bez problema igranje (21x10 16AF,4AA) http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=10654&oliver=3434
Takodje u fearu izbacuje 28 fps (sto je 05 neigrivo),ali na demou,znaci u igrici bi bio prosek ispod 20
Pa dobro sad, onaj softshadows skida mnogo cak i na jacim karticama, mislim da i na X1950Pro ne moze bash lepo da se igra sa SS ukljucenim.Kolega DARK SIDE je rekao "komplet maksimalnim podesavanjima",sa garsonom se slazem
shto je josh gore ukljuceni su ti DX8.1 shaderi tj. igra radi u DX8.1 modu.:d
Ne greshim, upravo je suprotno.Secam se kad sam pokushao da igram FEAR na 5900XT :d , kad ukljucish Force DX8.1 shaders (shto znaci forsirati DX8.1 a ne zabraniti) voda u demou izgleda mnogo loshije (nema talasanja) a i FPS je bio vishi, bar na 5900XT.Mislim da gresis,u pitanju je opcija koja sprecava dx 8 shadere da budu prikazani. Pogledaj demo (obrati paznju na vodu) bolja je slika-manji fps sa ukjucenim force dx 8 shaders...Sada bih proverio ali nemam kartu (tj imam gf2)
P.S. Naravno da sam mislio da su ss isljucene,to se meni podrazumeva,jer gloopo mi je bez bar 2x AA da igram
![]()
gde kupiti tu Galaxy 7600GT [AGP] sa Zalmanom??? i sta mislite o Gainward 7600GT 256MB DDR3 1.4ns 256-bit za 150e (u radnji)...thx
Mnogo je kume 150 evropskih monetarnih.
a bas me zanima koliko bi ti dao za tu kartu? Nemoj da zaboravis da je za AGP slot, tako da je odmah skuplja nekih 10-20eura od PCI-E verzije...
pa zivimo u nerealnoj zemlji pa tako da ni cene nisu realne...A cena...cena realna nije 150e ja sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari