Šta je novo?

Koja 17-tica CRT do 200e

andjeo

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2003
Poena
609
Zanima ME koji monitor da uzmem?
Da mozda i nebude mnogo skup!
Dajte komentar obavezno, zasto taj!

Hvala

molder_

Pa definitivno Samsung 757NF potpuno ravan i ima savrsenu sliku...jedino od samsunga sto vredi...Pogledaj i viewsonic trebalo bi da se uklopi do tih 200 evra...fantasticnu sliku ima...ako izuzmemo cenu NEC ti je bez premca...do skoro i sony ali oni vise crt-e ne proizvode...pozdrav

Samsung:
-najbolji 17" CRT i koliko je para?

Jeli jel toliki problem da podignes oci samo par cm vishe ? Najbolje od samsunga ti je 757 nf (oko 180-190 evra) sto se sedamnaestica tice a 959 nf od 19 ica...Ne znam koja mu je sada cena

Razmisli i o LG F700P

Razmisli i o LG F700P !

Cena je nesto niza, oko 160 EUR, ima iste karakteristike kao i Samsung 757 NF, nema aperture gril (dve dosadne linije na ekranu) vec Flatron cev (deluje malo udubljeno konkavno, na prvi pogled). Ima i USB hub sa 4 porta.

Bio sam u slicnoj dilemi koji 17" monitor da kupim i uzeo sam LG F700P. Kadas sam video kako izgledaju one dve cuvene horizontalne linije kod aperture gril cevi, nisam se dvoumio vec uzeo LG. Slika je odlicna i prilicno sam zadovoljan.

NEC FE791SB, ako mu ja pala cena na 200 eura (valjda bi trebalo da jeste). Ja kad sam ga uzimao bio je ~270.

molder_ je napisao(la):
Samsung:

Jeli jel toliki problem da podignes oci samo par cm vishe ? Najbolje od samsunga ti je 757 nf (oko 180-190 evra) sto se sedamnaestica tice a 959 nf od 19 ica...Ne znam koja mu je sada cena

A gdje to piše da je najbolji? Piše samo da je naj do 200€, a preko? ... logika
De, ako nekom nije mrsko da vidi cijene, ja ih nemam.

mulder_ je napisao(la):
Samsung:

Za cenu Samsunga 757NF (bezmalo 180 evra) moze bez problema kupiti novi monitor od 19" (npr Samsung 957p, ili 957DF) sa kojim bi generalno bio sretniji...

Inace, 959NF kosta 240 evra.
:eek:

Vrh Dno