Sa obzirom da imam uslova i znanja i volje da napravim pravo kompletno novo napajanje za komp, koje bi bilo totalno necujno, i imalo bi u sebi samo maximalno pouzdane i kvalitetne komponente...imalo bi i stabilizator napona, i jos razne zastite...da sad ne smaram mnogo....zanima me koliko vas bi bilo zainteresovano za to, i ono kazite mi iskreno koliko biste platili tako nesto jer moram da napravim racunicu koliko se sve to isplati (ipak za sam razvoj toga mi treba oko 15 000 eura) itd itd. pa eto, otvori te se ljud...koliko kosta TISINA u vasim domovima?
p.s. usput pravim i profi ups uredjaje (svi veliki provajderi u srbiji koriste moje upseve za servere)...ne onu malu kinesku djubrad za 3 minuta rada bez struje vec, pravi profi ups koji se kaci na akumulatorsku bateriju (naravno ups u sebi ima i kvalitetan punjac baterija) i obezbedjuje u proseku oko 7 sati rada bez struje...cena naravno da nije sitnica ali zaista vredi toliko...znaci po vatu je evro...pa sad koliki vam ups treba sracunajte...pa sad ako ima zainteresovanih?
p.s.s izvinite ako je nesto nejasno ili pogresno napisano jer jedva gledam na oci...
pozdrav dobri ljudi
p.s. usput pravim i profi ups uredjaje (svi veliki provajderi u srbiji koriste moje upseve za servere)...ne onu malu kinesku djubrad za 3 minuta rada bez struje vec, pravi profi ups koji se kaci na akumulatorsku bateriju (naravno ups u sebi ima i kvalitetan punjac baterija) i obezbedjuje u proseku oko 7 sati rada bez struje...cena naravno da nije sitnica ali zaista vredi toliko...znaci po vatu je evro...pa sad koliki vam ups treba sracunajte...pa sad ako ima zainteresovanih?
p.s.s izvinite ako je nesto nejasno ili pogresno napisano jer jedva gledam na oci...
pozdrav dobri ljudi