Šta je novo?

Koga ovaj za....va?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MaxXx

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2003
Poena
650
Posle donosenja "pravilnika" vezanim za male oglase svedoci smo bili navale spamera. Jedan od njih je i lik o kojem pricam. Ne bi se ni osvrnuo na njega da posle jedne prozivke, koju mu je cini mi se Vule uputio u vezi broja postova, on nije odgovorio "sta ja imam da prodam, svoju masinu sam vec prodao tako da ne spamujem da bi mogao da se oglasavam....bla bla bla". Bas sam resio da vidim da li lik prica istinu i naravno da se ispostavilo da laze. Posle samo dva dana vrednog spamovanja ipak se ispostavi da lik nije sve prodao, tako da ima jos po nesto za ponuditi. Kako su mu moderi obrisali post u kome se pravdao da nema vise sta da proda, necu ga okaciti, ali zato je interesantan njegov pohod na male oglase odmah posle 50 postova.

Ja bih to banovao odmah, jer mi se cini da ce od sad svi njegovi postovi biti u malim oglasima. To je samo jedan slucaj i ima ih jos, samo je ovaj onako bio naj providniji ;)

Poslednja izmena od urednika:
Pa sta sada, covek ima 50 postova i postuje u malim oglasima. Nigde nije pisalo, "potrebno je 50 postova, ali nemojte odmah da postavljate mali oglas da ne bi bilo providno" :)

delimir je napisao(la):
Pa sta sada, covek ima 50 postova i postuje u malim oglasima. Nigde nije pisalo, "potrebno je 50 postova, ali nemojte odmah da postavljate mali oglas da ne bi bilo providno" :)

Ma bas ste super smislili to za 50 postova :S:

Super je ideja, ali imaju to da iskoriste - ima onda jos vise da spamuju (ako idu po "zakonu") samo da dostignu 50 postova.... Ima da lupaju po nekim threadovima, spamuju extra, itd. Moderatori budite na oprezu!

Najbolje bi bilo da se uz limit od minimalnih 50 postova postavi i limit od najmanje 3 ili 6 meseci od uclanjenja na forumu.

Poslednja izmena:
Koliko vidim uskoro ce pocheti da se trguje nalozima na Benchmarku. Account star 2 godine sa 1500 postova 100€ :)

Vama je dosadno i zato trazite dlaku i pratite te nesretne ljude koji pokusavaju nesto da prodaju.Banujte sve koji imaju ispod 50 postova jer su sumnjivi,da nebi slucajno budzili postove.Spamere treba banovati,ali gledati svakoga ko je navodno sumnjiv je besmisleno.
Sta je ovo Benchmark forum ili policijska stanica?

nickname je napisao(la):
Koliko vidim uskoro ce pocheti da se trguje nalozima na Benchmarku. Account star 2 godine sa 1500 postova 100€ :)

Nije ti losa ideja, ali mislim da je 100€ mala cifra :D :D

hmmm... mogao bih lepe pare da dobijem za nick :D

balkanski spijun sindrom...
nema veze, oprostice djura sto ih je tukao :beat:

hvala na 'upozorenjima' ali za to postoji report bad post opcija, nema potrebe za ovakvim pristupom.

Poslednja izmena:
Svakako da ce biti takvih likova koji ce na sve moguce nacine pokusati ovo ili ono da bi postavili svoj cilj. Mere koje mi preuzimamo su samo u cilju da ostanemo druzina kakva jesmo,na zavidnom nivou znanja koje cemo predati nekome ili pak nauciti pitati ono sto neznamo. Na benchmarku je registrovano 8.553 accaunta od toga aktivnih usera ima 1263 onih koji imaju preko 50 postova, mislim da vam to sve govori koliko neki ljudi zele da benchmark pretvore u pc berzu. Nikada nismo niti cemo osporavati ljude brisati im oglase banovati i sl koji istinski prodaju svoj deo hardwera ako nemaju dovoljno postova nek se obrate bilo kome od moderatora oglas ce im biti postavljen, ali cemo ze isto tako boriti svim snagama protiv najezde preprodavaca i trgovaca doticnom robom, oni na tome zaradjuju i imaju mogucnost na milion mesta da postave svoj oglas a nas nece opterecivati ni prostorom niti bilo sa cim.Zar i vama nije sigurnije kupovati od nekoga koga poznajete na forumu i koga ce te sutra prepoznati iza svog nika nego kupovati od usera koji se svaki dan registruju i danas su tu da bi postavili oglas sutra ih vishe nema ili su pod drugim nikom. Naravno da nam u prepoznavanju takvih usera treba i vasha pomoc kao sto je Ji rekao imate link za to, jel samo cemo tako i mi i vi odrzati ovo mesto. Setite se samo kako je bilo kudjenje zbog ukidanja wareza a vidite sad kako je igor proshao (zatvorili su mu sajt).Mi cemo se istinski truditi da ovaj forum ostane nash i vash gde cete pored ostalog uvek moci prodati i svoje pace hardwera,i vreme ce pokazati kao sto je i dosad pokazalo da su nase odluke ispravne.

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno