MaxXx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.08.2003
- Poena
- 650
Posle donosenja "pravilnika" vezanim za male oglase svedoci smo bili navale spamera. Jedan od njih je i lik o kojem pricam. Ne bi se ni osvrnuo na njega da posle jedne prozivke, koju mu je cini mi se Vule uputio u vezi broja postova, on nije odgovorio "sta ja imam da prodam, svoju masinu sam vec prodao tako da ne spamujem da bi mogao da se oglasavam....bla bla bla". Bas sam resio da vidim da li lik prica istinu i naravno da se ispostavilo da laze. Posle samo dva dana vrednog spamovanja ipak se ispostavi da lik nije sve prodao, tako da ima jos po nesto za ponuditi. Kako su mu moderi obrisali post u kome se pravdao da nema vise sta da proda, necu ga okaciti, ali zato je interesantan njegov pohod na male oglase odmah posle 50 postova.
Ja bih to banovao odmah, jer mi se cini da ce od sad svi njegovi postovi biti u malim oglasima. To je samo jedan slucaj i ima ih jos, samo je ovaj onako bio naj providniji
Ja bih to banovao odmah, jer mi se cini da ce od sad svi njegovi postovi biti u malim oglasima. To je samo jedan slucaj i ima ih jos, samo je ovaj onako bio naj providniji
Poslednja izmena od urednika: