Šta je novo?

Kodi Linux BlueThunder greška

cedomirovic

Zapažen
Učlanjen(a)
22.04.2022
Poena
11
Zdravo,

Na Macu i Windowsu sam pokrenuo Kodi Balkan bez problema. Na linuxu sam sve isto odradio ali izlazi mi ovaj error. Da li neko ima resenje ili uputstvo sta da gledam drugo?

Hvala!

Prilozi

• IMG_5280.jpeg
    IMG_5280.jpeg
    278.5 KB · Pregleda: 36
Ne koristim to ali koliko znam oni koriste modifikovanu verziju Stalker Middlleware PVR, koja je prakticno sadrzana u Kodi repo-u na Windowsu, Androidu i verovatno IOs-u, ne koristim poslednji pa ne znam.
U linuxu i njegovim derivatima tipa Libre/Coreelec pvr-ovi PVR-ovi nisu sadrzani i instaliraju se iz drugih izvora, s'toga tako neces moci da pokrenes.

Ne koristim to ali koliko znam oni koriste modifikovanu verziju Stalker Middlleware PVR, koja je prakticno sadrzana u Kodi repo-u na Windowsu, Androidu i verovatno IOs-u, ne koristim poslednji pa ne znam.
U linuxu i njegovim derivatima tipa Libre/Coreelec pvr-ovi PVR-ovi nisu sadrzani i instaliraju se iz drugih izvora, s'toga tako neces moci da pokrenes.

Hvala na odgovoru! A jel znas mozda odakle mogu da skinem iz kojih izvora PVR sam?

Mislim da radi na Kodi 18.9 Leia verziji, ako vec nisi pokusaj na njoj.

Nema to veze sa verzijom Kodija nego sa operativnim sistemom.
@cedomirovic
Mozes da instaliras recimo za ubuntu i slicni distroi (ne znam sta imas) iz terminala:
sudo apt-get install "naziv paketa" ali sa tim opet nista neces dobiti jer ono sto je bitno su adrese portala a neces ih dobiti jer ih je u tim buildovima vec neko ubacio a ti bi dodatnom instalacijom dobio samo pvr klijent bez adresa portala.
Moja preporuka da zaobidjes linux za build ako ti je prioritet gledanje kanala.

Hvala svima na odgovorima! *** na kraju sam podigao Windows da sredim roditeljima gledanje TVa...

Nazad
Vrh Dno