Šta je novo?

Kodi i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Slucajno instalirao Rokkr...tamo ima sve.
Ne znam da li je ovo off, ako jeste, izvinite.
 
nema sve, ali ima dosta toga ... vise je za tv programe nego filmove/serije .... maticna aplikacija je watched
 
Da, vise je za TV, to je meni najvise i trebalo.
Filmove i serije i ovako skidam, tako da mi nije neka preterana potreba. Praticu temu pa kada se sve stabilizuje sa ovom verzijom, instaliracu taj neki build ili sta vec, i cao.
 
Pitanje... android TV... gde da onemogucim update Kodia na najnoviu verziju? Jel to u settings/add ons/update ili mozda negde drugo?
 
Kako ubaciti Nova S? Samo to mi treba zbog fudbala. Elementum sam nekad koristio, sada vidim ne radi (nisam dugo meseci palio box, vidim i nov je kodi).
 
Елементум ради најнормалније. Само одради ажурирање како самог елементума, тако и бурста.
 
Za Nova S probaj Rokkr app sa huhu.to
Mislim da je tako najjednostavnije.
 
КАТАСТРОФА!!!
Мора да се набави 4K ТВ са Dolby Vision подршком. Све је више филмова у долби вижну на елементуму 🤗
 
Nema ga vise u prodavnici. Mora se skinuti sa njihovog sajta.
 
Rokkr nije addon nego aplikacija. Da znate da ni on vise ne radi normalno. Posle odredjenog vremena izbacuje poruku da je za dalji rad potrebna pretplata.
 
Drustvo,ima li ko problema sa HBO GO addonom?Kod mene mogu da se pustaju filmovi ali ne mogu serije.Stalno mi iskace da treba da azuriram a vec je azurirano na zadnju verziju.Nista mi nije jasno...
 
Isto, ali ako ukucaš u search naziv serije, odatle možeš da pustiš, radiće normalno. ;)
 
E brate,isto mi se s.ebalo i to da ne mogu da instaliram kodi ni 18 ni 19,stalno mi pokazuje gresku 000007 kad otvorim.Verovatno posto mi se azurirao Windows pa mi to poremetilo.Probao da azuriram Visual C++ al nije do toga,ne znam sta je u pm...Srecom ostao mi Blue Thunder exe fajl instaliran pa gledam na tome...
 
grupa je za sad friend inv only, sifra je neophodna, uz mail kao kontola zbog masovnog serovanja po public grupama ili vadjenja stimova ...
 
Елементум ради најнормалније. Само одради ажурирање како самог елементума, тако и бурста.
Kad smo kod ovoga kako su Vam podešene bitne postavke u Elementumu - buffer size i sl, da li na default ili? Nekad hoće da baguje, i puca, pogotovo kad se premotava snimak, pa ako je neko voljan da postavi svoje Elementum postavke koje provereno rade. Net je 250/50.

Druga stvar, da li ima neka fora i postavka da Netflix add on pušta video u izvornom formatu a ne ojađenom?
Tipa mislim da mu je 1080p najveća rezolucija koju pušta, bez obzira na format izvornika.
Takođe pitanje za Netflix add on na koje i sam naslućujem odgovor, da li može nekako da se podesi da vizuelno izgleda kao na aplikaciji, dakle vizuelna prezentacija sa opisom i trailerom, a ne ovako tekstualno da se ide kroz menije?

I treća stvar, tj. potpuno noob pitanje kako da izbacim shortcut za npr. Netflix i Elementum ikonice u npr. video sekciju skina (da budu odmah dostupne). Mrsko mi je da stalno idem u favorites, pa da ih odatle aktiviram. Koristim onaj Confluence skin.

Hvala
 
Nazad
Vrh Dno