TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
Ovo prvo što sam im uplatio je donacija, ako me "budu terali" da platim i sledeće godine (opet blokiraju api) to je pretplata.
Instaliraj Log Viewer addon (program addon).Gde da nadjem taj log ?
PVR addon i kupovina neke legalne IPTV liste.Ne radi BauBau Vavoo ni kod mene, a posto sam probao da ga reinstaliram, posle brisanja vise ne moze ni da se instalira, kaze installation failed iz dEXE repoa. Takodje ne radi ni Gratis. Trenutno radi Bee, ima sve kanale kao i Vavoo. Nego, postoji li neki addon za Kodi koji je isti kao Vavoo ili Bee, a da je na pretplatu i da radi stabilno? Nije da filozofiram sad, besplatno je besplatno i niko ne garantuje dal ce i kada ce da radi. Uglavnom radi, ali bas kada cekam nesto da pogledam, e bas tad ne radi, narocito Arene i to me opasno zivcira.![]()
Kako ne postoji? Pa EON je samo jedan primer od poznatijih IPTV provajdera koji su legalni. Ali ne kosta 3e, nego 30e.Ne postoji legalna iptv lista koliko znam.
Kada sam rekao IPTV lista mislio sam na bilo koji servis koji koristi internet za slanje signala. Ako cemo bas u bocu ni PVR Stalker addon nije IPTV lista jer radi na drugacijem principu (da sad ne ulazimo u programerskom smislu kako radi). Ali da preformulisem:Eon nije iptv lista nego aplikacija.
Zadar (build i addoni)Da li neko moze da preporuci neki aktivan kodi balkan repository
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari