Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Dobar dan, koristim poslednji KODI 21.1 na TCL 50C735 i cesto mi se desi da usred gledanja filma KODI "pukne" pa moram ponovo da ga startujem.
To se desava i na Balkan videoteci i na Umbrelli, Scrubs2 itd
Da li treba nesto u pedesavanjima da promenim ili je jednostavno slab hardver ?

Moze biti i hardver, mada u 99% slucaja taj problem prouzrukuju addon iz nezvanicnih repozitorijuma. Mozes li dodji to kodi.log fajla i okaciti ga ovde? Onda bih mogao vise da ti kazem sta se tacno desi

Ne mogu na Elementumu ništa da povučem sa FL,ima li još neko taj problem?

Pozdrav ljudi, da li još uvek radi onaj Eon preko PVR za KODI. Imao sam ga instaliran na Kodiju na Google Chromecastu i sve je super radilo. Raskačio sam Chromecast u ponedeljak kada sam nešto morao da nosim TV i sada kada sam ponovo povezao čim počne da uvozi listu kanala odmah prekine i uopšte ne vidi kanale u sekciji TV.

Pozdrav dobri ljudi.Evo kod mene od juče neradi niti jedan kanal na BauBau Vavoo...Ex-Yu.
Neznam dal je tako kod ostalih koji koriste ovaj Add-on...Ako neko ima nekih informacija molim da javi.Hvala.

Ne radi BauBau Vavoo ni kod mene, a posto sam probao da ga reinstaliram, posle brisanja vise ne moze ni da se instalira, kaze installation failed iz dEXE repoa. Takodje ne radi ni Gratis. Trenutno radi Bee, ima sve kanale kao i Vavoo. Nego, postoji li neki addon za Kodi koji je isti kao Vavoo ili Bee, a da je na pretplatu i da radi stabilno? Nije da filozofiram sad, besplatno je besplatno i niko ne garantuje dal ce i kada ce da radi. Uglavnom radi, ali bas kada cekam nesto da pogledam, e bas tad ne radi, narocito Arene i to me opasno zivcira. :ROFLMAO:

Može molim vas neko da mi pošalje link za Bee Add-on da ga instaliram na TV Tesla.Hvala unapred.

Ne treba ti link, ako vec imas Kodi i BauBau Vavoo, imas i dEXE repo, a Bee je na istom mestu gde i Vavoo. Add-ons -> Install from repository -> dEXE -> Video add-ons -> Bee (peti u listi trenutno)

Ne radi BauBau Vavoo ni kod mene, a posto sam probao da ga reinstaliram, posle brisanja vise ne moze ni da se instalira, kaze installation failed iz dEXE repoa. Takodje ne radi ni Gratis. Trenutno radi Bee, ima sve kanale kao i Vavoo. Nego, postoji li neki addon za Kodi koji je isti kao Vavoo ili Bee, a da je na pretplatu i da radi stabilno? Nije da filozofiram sad, besplatno je besplatno i niko ne garantuje dal ce i kada ce da radi. Uglavnom radi, ali bas kada cekam nesto da pogledam, e bas tad ne radi, narocito Arene i to me opasno zivcira. :ROFLMAO:
PVR addon i kupovina neke legalne IPTV liste.

Ne postoji legalna iptv lista koliko znam.

Ооооо, дааа... Постоји, и те како.
Од наших су били exe.net и avcom, од словеначких Т-2 и Siol још увек раде. Егзе нет је прешао у супернову, мада још увек има активних udp налога који раде без проблема (додуше, једино у IP опсегу од егзеа. Авком је такође прешао поф супрернову, али је (нажалост) престао пре неких пола године да ради. САловенци на UDP раде без икаквих проблема.

Ne postoji legalna iptv lista koliko znam.
Kako ne postoji? Pa EON je samo jedan primer od poznatijih IPTV provajdera koji su legalni. Ali ne kosta 3e, nego 30e.

Ali da, za 5-10e na mesecnom nivou ne postoji legalna IPTV lista koja nudi sve moguce kanale na podrucju evropskog kontinenta. To su sve nelegalne liste koje kradu signal od drugih i reemituju ga uz pomoc svojih servera.

Ključna reč "lista" je ta koja je problematična. Eon nije lista nego legalni pay TV servis.
Ni spomenuti ExeNet nije korisnicima slao playlist fajlove već su imali aplikaciju. Koja se beše kačila na Stalker / Ministra panel? @Salac UE
Ili ti beše koristio neki manji domaći internet i TV provajder.

A za ExeNet je IMHO i jaaako upitno bio status legalne distribucije značajnog procenta njihove ukupne ponude TV kanala.

Eon nije iptv lista nego aplikacija. @Salac UE znam da je EXE imao nekad tu mogucnost.Ali ne znam da danas neko od ovoh nasih 3-4 provajdera daje listu na koriscenje.

A i sve to sto mi zovemo IPTV (liste pa i EON) je zapravo OTT.

Eon nije iptv lista nego aplikacija.
Kada sam rekao IPTV lista mislio sam na bilo koji servis koji koristi internet za slanje signala. Ako cemo bas u bocu ni PVR Stalker addon nije IPTV lista jer radi na drugacijem principu (da sad ne ulazimo u programerskom smislu kako radi). Ali da preformulisem:

Postoje legalni IPTV provajderi i servisi koju mogu da se koriste na Kodiju i drugim IPTV aplikacijama, ali oni nisu 5-10e i uglavnom ne nude 10k+ kanala. I u 99% slucaja koliko znam ako hocete legalno da gledate i Arene i Sport Klubove, morate da platite dva servisa, ne postoji jedan koji nudi oba.

Posto je ovo tema za Kodi i njegove dodatke osim Eon-a ne znam da postoji javan addon za nase druge servise. Ti u temi preporucujes PVR i legalnu listu. I taj Eon addon nije legalan jer nije odobren od strane UG. I ovako neupuceni misle da je Kodi svemocan. Opet ako imas legalne iptv liste, kako ti kazes,Kodi ti onda nije potreban jer svaka od tih legalnih lista ima svoju app ili moze da se gleda preko browsera ako koristite kompjuter/laptop.

Неколико нових верзија елементима у задњих пар дана - од 0.1.104 до 0.1.106.
Јесте да га већ пар година не користим, али ми је драго за елементум да се појављују ажурирања.

Ko je spominjao windows? Win sam napisao jer je deo naziva repoa. Ima ga ali izbacuje da je file invalid.

Nazad
Vrh Dno