Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Kodi aplikacija postoji za TVOS, ako na to misliš:Možda je već postavljeno pitanje, ako jeste sorry.
Da li postoji Kodi addon za Apple TV+?
Kodi aplikacija postoji za TVOS, ako na to misliš:
![]()
tvOS | Downloads
Kodi is a free media player that is designed to look great on your big screen TV but is just as at home on a small screen.kodi.tv
@Blaham Ne postoji i neće ga ni biti dok se ne dodaju neophodne izmene u Inputstream Adaptive addon:
![]()
Issues with appletv+ streams (HLS/SAMPLE-AES (CBC)/WIDEVINE) · Issue #425 · xbmc/inputstream.adaptive
Hi @peak3d There is finally a request for help with SAMPLE-AES that isn't fairplay only! @matthuisman and I have been trying over the last couple of days to debug why these won't work, and ...github.com
A kao što vidiš taj GitHub issue je otvoren pre skoro pa 2 godine...
Deo izmena (da ne prekida obradu HLS manifesta čim naleti na nepodržani FairPlay DRM koji se obično navodi prvi, nego da to iskulira i traži da li ima informacija za Widevine) je već dodat samo u verziju Inputstream Adaptive za Kodi v20 (jer ne može da radi za kombinaciju Android OS + Kodi v19).
Nisam siguran šta je tačno ostalo kao problem, vaaaaljda? ovaj problem da ne postoji mehanizam za slanje zahteva da se šalje pri zaustavljanju videa?
Ako i bude addon u budućnosti šanse su da će da ga napiše ili ovaj @matthuisman ili @glennguy (koji su napisali HBO Max i Disney Plus addons) tako da ili dodaj SlyGuy repo i povremeno proveravaj da li se pojavio AppleTV+ addon i/ili da proveravaš šta se piše u Kodi temi za addon request.
![]()
GitHub - matthuisman/slyguy.addons: Github mirror of SlyGuy add-ons
Github mirror of SlyGuy add-ons. Contribute to matthuisman/slyguy.addons development by creating an account on GitHub.github.com
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=355192
Koristi stremio i dalje a kao eksterni plejer u stremio stavis kodi. Kodi bez ikakvih addona klot samo ubaci addone za titlove (titlovi.com)... Naravno imas i ona sitna podesavanja u kodi-ju. Cim pokrenes strim u stremiu odmah u sekundi se pokrece kodi i to sto si pustio. Valjda te ne nervira kodi-jev player? Ovo je za tebe najlaksi nacin posto ti se vise svidja koriscenje stremia.Ne znam kako da tražim uopšte a dosta sam pregledao teme.
Da li postoji i šta postoji da stavim u kodi da izgleda kao stremio. Pogubio sam se sa addonima, widgetima, skinovima.
Stremio mi mnogo lakši ali ne može da povuče baš sve od titlova.
U kodiju moram Fen, pa traži, pa favorite...
Bar neki link sa uputstvom, već sam se umorio koliko sam ih pregledao. Probao sam i neki build iz druge teme ali mi sporo jako ili nisam opet nešto uradio kako treba 🙂
Nemoguce. Imam isto mi box s. Stremio i Kodi kao externi plejer su radili odlicno (nisam puno koristio tu varijantu samo sam testirao) i to na Kodi-ju gde imam instalirano 5-6 addona. Slikacu ti kasnije postavke kako da podesis pa da imas i ovu opciju za gledanje.Koristim na Mi box s. Ne mogu u Stremiu da stavim da vuče kodi kao eksterni plejer, daje mi samo VLC. Pokrene VLC a to kilavo radi.
Sve je podešeno u kodiju, samo Fen zbog RD, podešeno za titlove... Očišćen početni ekran od gluposti... Baš je brz.
OK je Kodi, ništa mu ne fali, ali dok dođem do sadržaja...
Generalno mi je svejedno, nije ni toliki problem da potrošim 15 sekundi da pustim seriju ili film, ali sam hteo početni ekran kodija malo da ulepšam. Stremio sam morao za gotovane, ali i on odlično radi, osim titlova,
Otprilike na 32 minutu što je Antara ima ono što sam hteo da namestim. Dobro sam možda pretpostavio da treba widget ali nisam nalazio ono objašnjenje za trakt i slično.
Sada ću malo da se posvetim postavkama.
Pa trakt lepo napraviš ko čovek i dodaš watchlistu i cepaš za početak.Koristim na Mi box s. Ne mogu u Stremiu da stavim da vuče kodi kao eksterni plejer, daje mi samo VLC. Pokrene VLC a to kilavo radi.
Sve je podešeno u kodiju, samo Fen zbog RD, podešeno za titlove... Očišćen početni ekran od gluposti... Baš je brz.
OK je Kodi, ništa mu ne fali, ali dok dođem do sadržaja...
Generalno mi je svejedno, nije ni toliki problem da potrošim 15 sekundi da pustim seriju ili film, ali sam hteo početni ekran kodija malo da ulepšam. Stremio sam morao za gotovane, ali i on odlično radi, osim titlova,
Otprilike na 32 minutu što je Antara ima ono što sam hteo da namestim. Dobro sam možda pretpostavio da treba widget ali nisam nalazio ono objašnjenje za trakt i slično.
Sada ću malo da se posvetim postavkama.
Arctic horizon 2.Nije tema ali pod settings i playback imam samo Exoplayer, libVLC i External player (gde takođe povuče VLC). Možda da ga reinstaliram ali me nešto mrzi
Koji skin je jednostavan a dobar za kodi, ima ih tri miliona preporučenih ovde na forumu, a tek na net-u
Ne treba mi ništa osim RD streaminga. Ostalo za mrežu i slično mogu lepo da podesim iz samog kodija.
Verovatno nisi u Serenu instalirao a4kScrapers provider package.I ja taj koristim i super radi,sličan skin kao kod Netflixa.Ne znam zašto su svi zapeli za AH2?🤔 I da,zanimljivo da mi Fen i Umbrella odlično radi sa RD dok Seren ne pokazuje ništa od linkova na Kodi 20 tako da samo morao da ga obrišem.Autorizuje on bez problema kad ukucam onaj kod ali nista ne pokazuje kad kliknem na neki film.Ne znam u čemu je problem?
Izvinjavam se ,ali da li je moguće obrnuto?Namestiti da iz Kodija pusti nešto na Stremiu ili Vlc kao externim plejerima?Koristi stremio i dalje a kao eksterni plejer u stremio stavis kodi. Kodi bez ikakvih addona klot samo ubaci addone za titlove (titlovi.com)... Naravno imas i ona sitna podesavanja u kodi-ju. Cim pokrenes strim u stremiu odmah u sekundi se pokrece kodi i to sto si pustio. Valjda te ne nervira kodi-jev player? Ovo je za tebe najlaksi nacin posto ti se vise svidja koriscenje stremia.
Idi u podesavanja Seren-a i u Playback (General) promeni Movie Play Style i Episode Play Style sa Auto Play na Source Select@mwsavko ,uspeo sam sad,hvala na pomoci.A kako još da namestim da kad nadjem film da mi ne izlazi automatski već da biram sa kog torrenta da gledam?
Možda zato što je bolji 20x nemam pojma zašto je toliko popularan🤣 Probao sam skoro sve ove bolje skinove. Seren isto radi bez problema samo pročačkaj podešavanja.I ja taj koristim i super radi,sličan skin kao kod Netflixa.Ne znam zašto su svi zapeli za AH2?🤔 I da,zanimljivo da mi Fen i Umbrella odlično radi sa RD dok Seren ne pokazuje ništa od linkova na Kodi 20 tako da samo morao da ga obrišem.Autorizuje on bez problema kad ukucam onaj kod ali nista ne pokazuje kad kliknem na neki film.Ne znam u čemu je problem?