Šta je novo?

Kod koga Adsl i koji paket je dovoljan za igre??

MIO

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2003
Poena
619
Razmisljam da uvedem adsl i zanima me koji provajder je u ovom trenutku najbolji i najpovoljniji (ako uopste ide to dvoje zajedno)?? Posto bi igrao fps igre uglavnom tipa bf2142, F.E.A.R, i slicne dali ce biti dovoljan paket od 256 za takvu namenu, najvise me zanima zbog uploada i pinga(odziva) ka serverima??

Ne znam za BF i F.E.A.R ali Call of Duty 1 i 2 odlicno rade na 256kbps i to u kombinaciji sa Team Speak-om (koji jede 16kbps).
U sustini down nije problem vec upload.
Inace ovde u Nisu imam prijatelje sa kojima igram i koji su na razlicitim ISP (Beotel, PTT, Sezam) i svim sljaka dobro.
Ping ka zapadnoevropskim serverima je do 100 a ka Madjarskim bude i ispod 60.:type:

Sve u svemu, bice tebi dovoljno 256/64.

Imas mnogo varijabli sto se tice pinga . Problem moze da predstavlja centrala, provajder,
Telekom... Najveci problem i nije los ping nego packet loss koji ce ti upropastiti online dozivljaj .
Inace 256/64 je ok, samo nadjes neke evropske servere i vozi .

Poslednja izmena:
Pa jel ima nekoga ko bi mogao da mi kaze iskustva sa paketom 256 sa bf 2142 demo, besplatnim fear-om. q3 i slicno posto te igre su mi neko trenutno merilo?
Jel ima neko inf da li ce ptt da smanjuje cene, jel moguce uzeti prva tri meseca 512 pa onda spustiti na 256 ili se prebaciti na nekog drugog provajdera?
Ili druga solucija da uzmem jedan mesec kod sezama i dobijem jedan besplatno pa onda da se prebacim na telekom??

256, idi na telekom ili ptt adsl
najjeftinije je !
na ptt ne placas prelaz sa jednog paketa na drugi, mozes da picis ta 3 meseca pa da i raskines ugovor ili se prebacis na manji paket
ali ako ti prvenstveno treba za igre uzmi 256, to ti izadje dosta povoljno na ovom nasem jadnom trzistu !
sezam ?
ne ne ne to ti ne treba, ako nista vise onda zbog one retard reklame koje vrte :)

Poslednja izmena:
I Verat je snizio cene za ADSL - sada je 256k 1090din bez PDV-a, znaci nesto ispod 1290din. Ja imam 512k a preci cu na 768k od sledeceg meseca. U Fear-u mi je ping obicno oko 50-60ms, CS 1.5 oko 30-50 na Beotelu, a na Tehnikomu je nesto visi. Poz

Nazad
Vrh Dno