Šta je novo?

KOBO Arc eReader

Jabucica

Cenjen
Učlanjen(a)
01.04.2014
Poena
152
KOBO Arc eReader, stari ga je samo njemu znastveno fabricki restartovao izlazile su mu poruke i on je iskliktao, ono sto predpostavljam da se on zakljucao, cini mi se da sam i naisao na neke informacije da od marta prosle godine je prestala podrska za ovaj uredjaj, na njihovom sajtu forumu pomoc sam naisao na neki firmware zeus_ota_781 da se vraca na neko stanje itd ali nista od toga nije pomoglo, cini mi se da nisam cak nasao ni nikakav custom firmware, znaci jednostavno dodje do momenta da se prikaci na wifi i tu stane prilikom podesavanja uredjaja, nije ni pomoglo instaliranje aplikacije na windows pa da se ide na update....ima li neko resenje za doticni problem ili neko resavao ovu situaciju bio bih neizmerno zahvalan posto je stari vezan za njega....

Hvala
p.s. isao sam na search i na forumu nebi li mozda nesto nasao ali mrka kapa...

1. Go to your Home screen.
  2. Tap the. More icon at the bottom of the screen.
  3. Tap Settings.
  4. Tap Device information.
  5. Tap Factory reset under Advanced.
  6. Tap Reset now.
Da li ovo pomaže?
Takože pokušaj da držiš start taster 15 sekundi pa vidi šta će ti izbaciti.

1. Go to your Home screen.
  2. Tap the. More icon at the bottom of the screen.
  3. Tap Settings.
  4. Tap Device information.
  5. Tap Factory reset under Advanced.
  6. Tap Reset now.
Da li ovo pomaže?
Takože pokušaj da držiš start taster 15 sekundi pa vidi šta će ti izbaciti.
Postovanje,
nisam stigao da odgovorim ranije bio sam na terenu, prvi deo postupka koji ste opisali nije moguc jer Kobo nece da prodje dotle, znaci nakon paljenja tableta, dolazi na pocetni meni podesavanja ili instalacije istog, tacnije izadje Kobo Welcome screen i biranje jezika, nakon toga get started, nakon toga prelazi da se izabere WiFi mreza sto nije u mogucnosti znaci nece da se nakaci na nikakvu i izbacuje Error #7 da ne moze da se update i to je to, dalje od toga nece nigde, negde sam procitao na forumima da svi imaju isti problem ......
Sto se tice Factory reseta, uradjen u vise navrata, jednostavno stoji dugo kao zamrznut onda se resetuje i na istom je ne pomaze ni to....

Pozdrav

Žao mi je što nije pomoglo. Bojim se da dalje od ovoga ne mogu - nemam predstave šta dalje.

Nazad
Vrh Dno