T Turbe Čuven Učlanjen(a) 22.12.2001 Poruke 161 Poena 619 01.02.2002 #1 Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi?
Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi?
dejandj Čuven Učlanjen(a) 30.06.2000 Poruke 1,085 Poena 649 01.02.2002 #2 Turbe je napisao(la): Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi? Kliknite za proširenje... Svako ko ima rezac to radi... Verovatno si mislio na program. Skoro da nema programa koji to ne radi ali ogromna vecina koristi Nero-na.
Turbe je napisao(la): Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi? Kliknite za proširenje... Svako ko ima rezac to radi... Verovatno si mislio na program. Skoro da nema programa koji to ne radi ali ogromna vecina koristi Nero-na.
D-KEE Čuven VIP član Učlanjen(a) 18.10.2001 Poruke 1,503 Poena 649 01.02.2002 #3 Turbe je napisao(la): Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi? Kliknite za proširenje... pa idi u neki cd klub....
Turbe je napisao(la): Zanima me da se malo obnovim sa softverom.Ko snima softver na CD ali kao igrice pre 3 godine.Dobijes spisak ripovanih programa izaberes i on ti snimi? Kliknite za proširenje... pa idi u neki cd klub....