Šta je novo?

Ko resi pucketanje dobije milku:)

Uh sto su bili oni lesnici dobri....

Ajd' vas dvojica tisina tamo:D
Uzrok jeste utvrdjen (lose instalacije), al' problem jos nije resen :)
Koliko vidim, jedino moguce resenje je predlozio PeraNS, a to je novi stan i evo ja mu obecavam da ce da dobije svoju Milku, cim ja ovo realizujem :)
UPSevi mi se ne svidjaju, zbog potencijalnih explozija, narocito te Mustek varijante. Sa osiguracima da se igram ne pada mi napamet.
Cini mi se da ce najbezbolnija varijanta biti da skinem tu neonku, sto ce prilicno redukovati ucestalost pucketanja, a za ostalo cu izgleda morati da se naviknem.

Pa uvek imaš UPS varijanti koja nisu vezana za Mustek, recimo APC čiji bi te model od 400W (600VA) koštao oko 120e a imaš i ovu varijantu APC Smart-UPS, 1000VA/670W, Input 230V/Output 230V za samo 370+pdv+ugrada prodavca :) pa ti gledaj šta ti je jeftinije rešenje. Da li da menjaš stan (kuću) ili da daš oko 450 za UPS koji neće eksplodirati.

Pa dobro, ako je zbog milke, odoh da kupim jednu pa se vracam da je gustiram i kuckam.

:,,:

Ja i dalje tvrdim da je to zbog lošeg uzemljenja, tako da Milka Nugat pripada meni :D

Razmontiraj poklopac neonke i proveri koliki je elektrolit vezan za doticnu (treba da ima), stavi 3-4 puta veci. Promeni starter ne neonki. Proveri da li sada pucketa. Ako i dalje pucketa onda nema pomoci... prigusnica je :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno