Šta je novo?

ko prodaje/pravi antene za wireless?

gorang

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
630
.. usmerene, omni ... da bude sto jeftinije a da radi :)

Najjeftinije je da sam napravis kantenu :)
http://www.zgwireless.org/show.php?page=70

i dobro je ucvrsti, nemoj ko kokos da bezis sa chata non stop :) kokos gleda vremensku prognozu pre nego sto ide na net :))))

gorang je napisao(la):

sto ne pitas npr. torbicu sa elitesecurity-ja? on je u tom wireless community-ju, zna sigurno kome bi mogao da se obratis.

gorang je napisao(la):

I- ti nadri belo S majstori mogu da naprave jeftino antenu ALI sad koliko ce ta antena da ima Pjacanje i jos na 2.4 Gz PITANJE JE SAD!!!

Vec 10 godina se bavim prizvodnjom i prodajom istih za razne frekvencije od 49Mhz do 1224 Mhz.

Napravio sam i za Wirless ali neznam kako rade ,nemam ni merni pribor ni merne istrumente da bih izmerio ,a i sumljam da se u domacoj radinosti moze napraviti recimo CANTONA od kutije za GRANDCAFU i jos da se sa njom dobije 12 db,izrazavam veoma ozbiljnu sumlju u taj posao i verujem da moze da se dobije max 5 db pojacanja

Zainteresovanim okacicu semu za omni dirkcionu od 16 db koja sluzi za AP i semu i nacrt za Cantonu

pOZDRAV cheers

Koga je briga koliko PISE da antena ima pojacsanje, ako radi kako treba. Ako si blize dovoljna je kantena a ako si dalje kombinacija kantene i tanjira od satelitske antene radi solidno. Mozes i na konzervu neskafe da napises 12db :)

Miroslav je napisao(la):
i dobro je ucvrsti, nemoj ko kokos da bezis sa chata non stop :) kokos gleda vremensku prognozu pre nego sto ide na net :))))
Ma to je bilo do softvera za mirc , ova moja kanta od nescaffe radi super cak je nisam ni ucvrstio :)) Doduse imam opticku vidljivost sa antenom provajdera.

Aki je napisao(la):
...
Napravio sam i za Wirless ali neznam kako rade ,nemam ni merni pribor ni merne istrumente da bih izmerio ,a i sumljam da se u domacoj radinosti moze napraviti recimo CANTONA od kutije za GRANDCAFU i jos da se sa njom dobije 12 db,izrazavam veoma ozbiljnu sumlju u taj posao i verujem da moze da se dobije max 5 db pojacanja

Zainteresovanim okacicu semu za omni dirkcionu od 16 db koja sluzi za AP i semu i nacrt za Cantonu

pOZDRAV cheers

Sta fali ovoj???

Infohome

Nazad
Vrh Dno