Šta je novo?

Ko prenosi kod nas Formulu 1 ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
Da li je neka domaca TV kuca otkupala prava na prenos
trka Formule 1, i da li ce biti prenosa prve trke nocas :)

Onaj odvratni svaba :mad: ce opet startovati sa prve pozicije.

E kada tacno pocinje i ko prenosi od stranaca koje imamo na KDS-u?

Mislim da je u 04h , i treba da prenosi kao uvek RTL. :)

Biće i na RTS-u.

sikili je napisao(la):
Da li je neka domaca TV kuca otkupala prava na prenos
trka Formule 1, i da li ce biti prenosa prve trke nocas :)

Onaj odvratni svaba :mad: ce opet startovati sa prve pozicije.
Kod nas prenosi direktno RTS 1 u 04h

Poslednja izmena:
Rekose mi da su sinoc trening prenosili RTS 2, HRT 2 i RTL, od nama dostupnih kanala.

p.s.
I nadam se da ce odvratni svaba da osvoji sedmu ! :banana: :happy: Forza Ferrari ! :p :D

Hvala na obavestenju.

Ma nema sanse da osvoji titulu, ma Montoja ce da ga :smackbum:
Ua Ferari ! Ua ! :p

sikili je napisao(la):
ma Montoja ce da ga :smackbum:
Ua Ferari ! Ua ! :p
Te Montoye i ti ne-Ferrari timovi su poput Radikala, već 100 godina dolaze na vlast(tron), al uvek za malo :smoke:... Isto tako samo Srbima posle 6 titula nije dovoljno da shvate da je Shumi ultimativni vanzemaljac i vozač veći nego ostalih 19 zajedno.

Inače bi davno obrisao ovaj tred, ali nisam u mogućnosti po novoj strukturi foruma...

To Bane, care, uze mi rec iz usta.A za one koji sumnjaju u Schumija, samo da ih potsetim , da je isti i do tada nepoznatog Benetona, napravio sampionsku ekipu.Viva Schumi. ,)

Postoje josh neki driver-i u F1 cirkusu. Taj Montoja je krsh, a Shumaher je stara kajla. Zaj**** igrach.

Bane® je napisao(la):
Inače bi davno obrisao ovaj tred, ali nisam u mogućnosti po novoj strukturi foruma...

[melodija]Ima neka tajna veza...izmedju automobilizma i hardvera[/melodija] ;)

Ih bre de tako kasno, zato uvek propustim australiju....

Daaaavno na SETNet-u je postojao klub pod imenom "WHMS", čiji sam ja i dalje član. Hoće neko možda da se učlani?! ;)

Ma Kimi rula, bre.

Decko ima veca muda nego bostan sa Kalenica.

Znam da je Shumi najbolji, al' sta cu kad ga mrzim. :wall:

Poslednja izmena:
Dvostruka pobeda za Ferari sta kazete na to?

Ako ovako nastave da pobedjuju kao prosle godine, ima da bude zanimljivo do jaja. Najbolji bi bio i Barikelo da mu daju takav bolid kao Shumijev. Zna se ko je prvi vozac kod Ferarija a ko donosi vodu. :d :d

E de su bre moderatori za ovu sobu, daj zatvaraj ovu stručnu diskusiju, muka mi je od ovih znalaca...

Ma manite tu F1! Bila je zanimljiva pre jedno 10-12 godina sad uglavnom sluzi da ljudi lakse zadremaju posle rucka (kao prate neki sport i zadremaju u toku prenosa a i dalje imaju oko 90% sansi da nista vazno i uzbudljivo ne propuste). Gledajte WRC, a za one koji imaju EuroSpotr uskoro (druga polovina marta) pocinje LG Super Racing Weekend, u aprilu ce da poce GP sampionat, a takodje i amercka CART serija (Izuzimajuci ovale jako zanimljivo takmicenje); A na DSF-u ce poceti dtm,opel cup itd... A ako imate Motors TV onda ste na konju mozete gledati sve od trka Motornih sanki u finskoj pa do Australijsko prvenstvo Pickup-ova!
To je zaista neverovatno koliko su ljudi opcinjeni tom F1 kada postoji toliko drugih, mnogo zanimljivijih auto-moto sportova!OK F1 cini i sav taj "glamur" (citaj lepe curice) i astronomske sume novca ali sve to opet mozete videti u stampi i raznim pregledima sportskih dogadjaja! U njoj odavno nema niceg uzbudljivog svi su rastrkani i trka se svodi na procesiju gde pit stop-ovi (pored tri krugaposle starta,kad su svi jos kako tako zbijeni)predstavljaju najvece uzbudjenje!

Ako hocete auto-moto sport vredan gledanja ostaje vam jedimo moto GP sampionat (za ljubitelje dvotockasa) ili ETCC (European Touring Car Championship) i WRC sampionat (za one koji vise vole cetvorotockase)

da da Bane, u pravu si. Daj zatvarajte ovu sobu.

Daj, nemojte celu sobu da zatvarate, samo topik :d

sorry, morao sam :)

bryoni, shta ti prichas, promeni ono 'get another car' u 'get this car', ne sramoti se sa GT3 :)

Da se ne placa ( pod obavezno ), sve bi vas vec video na LFS- online...

sam da dodam,tj. da potvrdim da ce rts prenositi SVE trke.

driver je napisao(la):
bryoni, shta ti prichas, promeni ono 'get another car' u 'get this car', ne sramoti se sa GT3 :)

Gde sta pricam? Za f1 ili za GT3?
Za GT3 je ono sto pise: Ako oces klimu moras da uzmes drugi auto(GT3 je nema)
Ako oces kozu unutra moras kupiti drugi auto
itd...

Klikni na link!

Ok ima i drugih fabrickih trkaca (Nisan Skyline GTRS,Evo VII, Subaru STI, BMW M3 CLS,Ford GT,Edonis,Bugati EB110SS,Jaguar XJ 220, ferrari F40,Lotus Turbo Esprit itd...) Ali eto meni se GT3 pored M3 CLS-a dopao jer se jos oni jedino proizvode kao sto vidis ovi ostli su malko stariji :)

Sve u svemu GT3 ti je jedan od cistijih trkackih automobila i to je sazetak mog potpisa!

A sto se F1 tice i onoga sto pricam sta nije istina? Da nije mozda istina da je odavno izgubila su uzbudljivost? Ako to nije istina zasto joj u nazad 7 godina pada gledanost? A GP-u i ostalim moto sportovima raste?Dokaz uzbudljivosti ti je taj da u F1 vise niko ne ulazi u zavetrinu tako da se svako preticanje mora obaviti na kocenju ili u box-u! Da bi u F1 video uzbudljivu trku treba zaista da ti se posreci?

PS:Slobodno daj predlog za koji auto da stavim link u potpis (ali mora biti trkacki i proizveden u maticnoj fabrici jer kad bi hteo da stavim neku tuner-ski odradjen posao samo bi potpis zauzeo celu stranu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno