Šta je novo?

Ko peva original?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Na novom Zaninom cd-u se nalazi i pesma koja peva o tome da neki tip vise voli njega nego nju??Interesuje me ko peva original te pesme i kako se ista zove.Sve mi se cini neki Grk?

Bravo:)

majka je napisao(la):
sta gde ide, vec je otisla...

Slusam sve sto mi prvi put dopadne.Isto vazi i za Cuneta,Sabana,Stosica,Rodju+,Bocelija,Wolenvaidera,Armika...
Znaci ne samo jedan pravac nego sve...

Ovo sto si naveo u postu je sasvim ok,tacnije cista klasika.Ali ovi grci ,turci i ostale zivotinje su najgori primeri onoga sto se naziva `turbofolkasluk` .To je ono sto nas jede,cak i neki likovi koje sam smatrao za idole(moj cale koji je bo metalac do 40te i moj burazer koji je prvi slusao core ovde u indjiji(isao u madjarsku , austriju na koncerte ratma-a , body counta itd...) poceli gledati razne grand , zam ,shity rekurc baljezgarije. Hteli mi to ili ne to nam se uvuklo u srz i j*** nam kevu ...bas onako.

Pozdrav uz jedno : `Who`se they think they run tha train!`

borab je napisao(la):
Znaci ne samo jedan pravac nego sve...
Ja ipak više volim da biram pravce u životu. Mislim, kada naiđem na blatnjavu ulicu ja odaberem drugu pa makar i malo duže putovao do mesta gde sam krenuo.
Pokušaj barem da izbegneš stranputice.

Za mene je rokenrol nacin zivota...

- Ma pali brate, narodnjaci su zakon...

mislim da muzika koju neko slusa odslikava do neke mere tu licnost.
ono sta ja mislim o takvim licnostima [koje slusaju narodnjake tj. sve mutogene pravce oko narodnjaka] ne spada u diplomatiju pa cu se uzdrzati od komentara.

R'N'R

majka je napisao(la):
mislim da muzika koju neko slusa odslikava do neke mere tu licnost.
ono sta ja mislim o takvim licnostima [koje slusaju narodnjake tj. sve mutogene pravce oko narodnjaka] ne spada u diplomatiju pa cu se uzdrzati od komentara.

Potpuno se slazem! ;)

Ali ipak, Rock & Guitar sound RULEZ....

Pozdrav.
:wave; (D)

Re: R'N'R

Tako je ljudi, potpuno ste u pravu.Nazalost, uticaj slobine i pinkove vladavine u "interesu naroda" nam je j....o familiju zadnjih
12 godina i samo edukacijom ljudi i ne gledanjem odredjenih tv-a cemo se vratiti na stare korene.

R 'n R i klasicni rock vise ne postoje........slozili se vi ili ne, oni su propali 80-ih, kada su bili u vrhuncu!!!!!

...zasto?????? JEr su postali rasprostranjeni, i tu je pocela komercijalizacija, tj. sve je otislo u qr......

Mogu se pohvaliti da i dalje slusam R 'n R, Rock, a sada sve vise Hard Rock, Metal, Jazz, i naravno IRISH!!!!!

Pozdrav ljudima u MaRtInKaMa :D:D

Pa nije samo rok 80ih rok.Sta fali animalsima,pretendersima itd...

I u danasnje vreme puke komercijalizacije corea i metala(ko je rekao Fred Durst:) ) postoje dosta dobri izvodjaci kao sto su Trevis ili Rejdiohed(novi album je cista klasika)
Znaci ima jos dobrih muzicara a oni koje smo voleli(prvenstveno G `N` R ) neka nastave jamovati po svirkama u Brazilu i ostalim nesvrstanim zemljama cisto da nam malo probude nostalgiju i apetite for destruction ui bicu zadovoljan.
Molio bih nekoga ko zna da mi kaze da li ce Rage nastaviti bez Zeka ili nece,ako ne nastave puno smo izgubili:(

Nazad
Vrh Dno