Šta je novo?

ko me banovao i zasto duksa88

• Začetnik teme helpdisc
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
H

helpdisc

Guest
samo gde sam pogresio, koje pravilo ?
gde pise?
duksa88

Verovatno zato sto si okacio adresu sajta u oglasavanju na Hot HW.

Nikola nisam siguran ko te je banovao,ali mislim da znam zasto je to uradjeno...
Forum prevashodno sluzi za razmenu iskustava,a ne za konstantno reklamiranje ( sa kojim si preterao ).

Offtopic: vidim da je i ZoNi popio ban. Moze li se znati zasto?

Jel ovo za ZoNija sigurno? pre bih rekao da je covek u obavezama, pa ne dolazi na forum, pa ja od kada dolazim na Bench znam za njega, i koliko se secam, cak ni u ostrijim raspravama nije ucestvovao! Jednostavno, ne verujem da je neko imao razlog da ga banuje...

Zbog politickih potpisa koje je stavljao a za koje je vise puta opominjan od strane mene.Njegov ban je prolazan tako da ce se vratiti sa istim nikom.

Kokos je napisao(la):
Ja sam te banovao a odgovor si dobio i od usera.

A sad treba banovati i helpdisc, naravno.
Nemoj da zaboravis kokose :)

ok ja procitao sta pise tamo i nisam video da to negde stoji molim da me ispravite ako gresim

Takodje je zabranjeno imati vise acc banovan korisnik je udaljen sa foruma svaki njegov novi identitet ce takodje biti banovan bude li se otkrio.
Nikola prekrsio si vise pravila, forum ti sluzi samo za reklamu u kojoj si itekako preterao, opomenut si da ne reklamiras link od strane moderatora Jakse, posle toga si i banovan zbog iste stvari, cim ti je prosao ban nastavio si dalje po svome. Takodje imas vise acc sto je takodje zabranjeno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno