Šta je novo?

Ko koga ovde.. ono..

cholak

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
620
Dakle Branko Maksimovicu,nemoj brate da siris lazne informacije i potresas me onim cenama u digitall-u.MSI4200 8Xagp za 125EURA,pa samo sto nisam seo u auto i zapalio u Beograd da pazarim,i jos tipa:.".koju moramo preporuciti,njena osnovna cena je 125 sto je smesta u sam vrh tabele".Mislim nemoj,lozim se na deda mraza i poklone.(D)

Ovakve stvari sam primetio i sam, da neki prodavci ubace u cenovnik nesto sto je nehumano jeftino, i onda kad odes da kupis kazu da je nestalo, rasprodato i onda oni kojima je hitno kupe isti ili neki drugi model kod njih po u najboljem slucaju normalnim cenama...
Nije los kao fazon, ali na kraju te samo za***u...

Gde ga ima za te pare ? Mozda bi 4600 mogao tu da se nadje za oko 180 €

cholak je napisao(la):
Dakle Branko Maksimovicu,nemoj brate da siris lazne informacije i potresas me onim cenama u digitall-u.MSI4200 8Xagp za 125EURA,pa samo sto nisam seo u auto i zapalio u Beograd da pazarim,i jos tipa:.".koju moramo preporuciti,njena osnovna cena je 125 sto je smesta u sam vrh tabele".Mislim nemoj,lozim se na deda mraza i poklone.(D)

on je informaciju dobio,i prosledio je misleci da je istinita,on je prevaren,a ti juri likove koji su njemu dali ti informaciju,pa njih pljuj MaX je najmanje kriv.

Manowar je napisao(la):
Gde ga ima za te pare ? Mozda bi 4600 mogao tu da se nadje za oko 180 €

oce to ako ti deda mraz doda jos 120 evra na tih tvojih 180:D

Ajde da se i ja nadovezem kao jedan od onih koji se primio na prvu loptu :)
Ja sam uopste ne razmisljajuci koliko je ista ocigledna pao na to sto se cena osim u tabeli sa karakteristikama provlaci i u samom tekstu :)
Da ne zalazimo u to kako se "potkrala" greska (da li je covek pogresno informisan ili je mozda nesto permutovao ili...) par stranica kasnije lepo stoji oglas preko cele strane iste firme gde istina sitnim slovima lepo stoji da je doticna MSI GF4 Ti4200 8X 225€ + nekakav p.p. :D , a da je takodje MSI GF4 MX440 8X 125€ + opet taj p.p. :D

cholak je napisao(la):

Nije uredu da napadate coveka tek tako, i on sam je uslovno receno prevaren, i objasnjavao je ovde kako se to desilo...Znaci to je vec ispricana prica, tako da cu thread da zatvorim do daljnjeg :)

Pa ljudi pobogu!!! U redu Max je pogresio ali da li ste vi culi za google i pricewatch???????????????????????
Pa pogledajte najnize cene u USA pa dodajte par desetina eura i to vam je to otprilike. Dajte malo privatnog preduzetnistva:) Ja ne znam kako vi kupujete hw ali ja precesljam bar 20 testova prelistam 20 sajtova saznam 100 cena i onda se opredelim...

Izvini Delimire, sad sam video da si zatvorio...

Branko Maksimovic ne siri dezinformacije, ako hoces da znas... Urednik Digitala, Nedeljko i ja smo od Jasmine iz Pakoma na SMS dobili te cene!!! Cak je i Micro objavio istu cenu, tako da do mene nije greska :) Ovo sam vec pet puta naveo na forumu i ovo je poslednji put, iako znam da ce Aca, Simpson, Notax i Broz nastaviti da me prozivaju za to... sta ces :D

Vrh Dno