Šta je novo?

Ko je zvanicni serviser HTC-a u Srbiji?

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Posto mi je tel malo izgreban, kupio sam original kuciste za isti, pa me interesuje ko je zvanicni servis kako bih ga odneo tamo da mi samo zamene kuciste, posto ne bih sam da cackam.

ne znam da ti odgovorim na pitanje, ali ne bi trebalo toliko tesko da ga sam zamenis.
pogledaj http://forum.xda-developers.com/ za tvoj model, verovatno ces naci uputstvo kako to sam da uradis.
tamo sam ja nasao za moj HTC P3600, ali jos nisam odlucio da kupim novu masku

@Iznogood, veruj mi mnogo je zeznuto (imam uputstvo), i ne bih se bas uplitao u menjanje.

@El toro loco, hvala puno.

@El toro, btw jel moze neki telefon ili tako nesto (sajt...)

Posto mi je tel malo izgreban, kupio sam original kuciste za isti, pa me interesuje ko je zvanicni servis kako bih ga odneo tamo da mi samo zamene kuciste, posto ne bih sam da cackam.

KOji je tel u pitanju i gdje si našao original kućište (i koliko para)?

Touch HD a kuciste je bilo nesto oko $35 (iz Amerike sam ga porucio)

Ajd da i ja pitam nesto kad sam vec tu :) ... Jel ima neka fora za porucivanje HTC delova s ebay-a recimo? Jel znate nekog ko to radi (uz proviziju naravno)?

Poslednja izmena:
Meni drugari zive tamo, pa su oni porucili, i samo su mi onda poslali postom. Stiglo mi je u sanduce.

da dignem malo temu iz mrtvih, ima li neko telefon od ove dve navedene radnje?
ili zna jos neki servis za HTC?
inace, nasao sam jos i www.rrc.rs kao moguci servis

Mikros je ovlašćeni, Žorža Klemensoa 19, telefon 011/30-33-362

hvala za info... sada je kasno - zvacu ih u ponedeljak.

pokidao mi se flet-kabl na P3600, valjda nece da bude izuvanje :D

RRC ne radi (ako je ikad i radio) servis HTC telefona. uputili su me na Mikros.
zvao sam i Mikros, gde su mi rekli da je zamena flet-kabla 4500 dinara + PDV, a ako nije do flet kabla da ce me zvati kada utvrde tacno u cemu je kvar... za dve-tri nedelje!!!
LOL, pa da ne poverujes.

oticu i do TC Slavija ... da vidim te sto je Max Power spominjao...jel neko ima neki kontakt od njih?

ja sam menjao touch screen na Slaviji...telefon coveka je 0638385211..ima neko cudno ime..nadam se da sam pomogao:D

Jel imaju u BG-u negde maske za HTC Tattoo ili i one moraju da se jure po inozemstvu sto bi rekli 'rvati:d

Postoji servis na Ceraku u onom tržnom centru, ne znam da li neko ima naziv ili broj...

dakle, Mikros je ovlasceni servis, ali ne jos dugo.
koliko sam razumeo coveka, oni imaju pravo da popravljaju neke sitnice, ali ne i da otvaraju aparat - zamena ekrana i sl.
sve se to salje u Jevropu i tamo se radi.

takodje, koliko sam razumeo - dolazi za mesec, dva neki nov HR servis sa sirom licencom koja podrzava i otvaranje aparata. prvenstveno bi trebalo da podrzava VIP, ali ce valjda i nas obicne

Jel se desilo nesto novo po pitanju servisa HTC uredjaja?

Imam jedan HTC HD kojem je ekran umro i potrebna je zamena istog.

moja preporuka ti je da batališ tog lika na Slaviji i da ideš u Mikros

moje iskustvo sa Mikrosom i ekranom je kao sto sam vec pisao: ne popravljaju ovde, nego salju u Italiju i cekas 3 nedelje...

Nazad
Vrh Dno