Šta je novo?

Ko je pao?

Haha, gandža i majning, spojio čovek lepo i korisno :D

A pokazuju rigove na snimku ko da je i to ilegalno ..

meni se ceo klip ne slaze.... oni su upali u taj stan i zatekli mining rigove... verovatno su po racunu za struju mislili da imaju laboratoriju za uzgoj.
u ostale kuce sto upadaju,ok,nasli su gandzu i oruzije, ali taj jedan upad mi izgleda kao greska :D odmah posle snimka tog stana pokazu neke kese vutre, ali ne mora da znaci da je iz tog stana,jer je iseceno

Poslednja izmena:
meni se ceo klip ne slaze.... oni su upali u taj stan i zatekli mining rigove... verovatno su po racunu za struju mislili da imaju laboratoriju za uzgoj.
u ostale kuce sto upadaju,ok,nasli su gandzu i oruzije, ali taj jedan upad mi izgleda kao greska :D odmah posle snimka tog stana pokazu neke kese vutre, ali ne mora da znaci da je iz tog stana,jer je iseceno

Naravno da nije iz istog stana, logicno je da su upali jer je visok racun za elektricnu energiju bio indicija da lik gaji vutru.

A taman je mucenik ubedio zenu da rudarenje nije nista lose.

Izvrsite prozivku rudara na tim vasim temama, pa da vidimo ko je taj sto fali :D

I meni ista stvar upala u oči danas. ****te ovo je mining rig! :D

Ja kolko vidim ovde su sve po 4 karte :) A cini mi se da Space ti najvise to praktujes, i plus nema te danima :D

A glupi kamerman zablenuo u rigove, kao da nikada do sada nije video opremu za majning. Pa i moja baba zna sta je serija 7xxx, a sta je r9... Cak je finansirala dve grafe... Auuuu, ako saznaju mogu i babu da mi uhapse...

Bio prisutan kad su obijali stan

Послато са SM-T210 уз помоћ Тапатока

Sigurno je bio nelegalan Windows na mining masini, pa ih je Dark Magician poslao. Ne igrajte se sa takvim stvarima !

Ma dobro, grafe ce mu svakako vratiti, ali sigurno ce ostati bez monitora
single_652x435_1395943119monitor.jpg

Plasma displays were at one time highly susceptible to burn-in, while LCD-type displays are generally not affected.

Vrh Dno